Πέμπτη, 18 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η Μενεγάκη φεύγει, η Αντελίνα Βαρθακούρη έρχεται στον ALPHA!

Η Μενεγάκη φεύγει, η Αντελίνα Βαρθακούρη έρχεται στον ALPHA!

Κι όμως έβγαλαν επίσημη ανακοίνωση! Χωρίς όμως να λένε τι θα κάνει… πού θα το κάνει… και με ποιους…!

Η ανακοίνωση από τον ALPHA αναφέρει ότι στο δυναμικό του θα είναι πλέον και η Αντελίνα Βαρθακούρη, αλλά δεν αναφέρει τι θα κάνει με το νέο απόκτημά του. Το θέμα είναι πως η σύζυγος του γιου του αγαπημένου Γιάννη Πάριου θα είναι στο κανάλι και σίγουρα δεν μπορεί να μείνει ασχολίαστο ότι η ανακοίνωση γίνεται λίγες ημέρες μετά την έντονη δημοσιοποίηση του «διαζυγίου» του ALPHA με την Ελένη Μενεγάκη. Η οποία ανακοίνωση αναφέρει ότι:

«O Alpha ενισχύει το κομμάτι της ψυχαγωγίας καλωσορίζοντας την Αντελίνα Βαρθακούρη. Ο αυθορμητισμός και η φρεσκάδα της Αντελίνας, ταιριάζουν στο προφίλ του Alpha, που επιλέγει να εκπροσωπείται από πρόσωπα που μιλούν στην καρδιά του τηλεθεατή με αμεσότητα, οικειότητα και ειλικρίνεια. Της ευχόμαστε καλή αρχή και κάθε επιτυχία.»

Για την ιστορία πάντως να θυμίσουμε ότι η Αντελίνα έδειξε τον «αυθορμητισμό και τη φρεσκάδα της» σε εκπομπή του EPSILON με τον Θανάση Πάτρα και αν κρίνουμε από τις μετρήσεις τηλεθέασης που σημείωνε το τηλεοπτικό κοινό δεν είχε… ανταποκριθεί, αποδεικνύοντας έτσι ότι μάλλον δεν είχε μιλήσει και πολύ «στην καρδιά του τηλεθεατή»!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις