Τετάρτη, 24 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μιλά για τα Νεοκλασικά

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου μιλά για τα Νεοκλασικά

Σύντομα η λέξη νεοκλασικά θα αποκτήσει και τηλεοπτική εκδοχή, αφού όπως πρώτα είχαμε αναφέρει στο newsit.gr ο ALPHA θα μεταφέρει στην οθόνη διασκευασμένες παλιές και αγαπημένες ελληνικές κωμωδίες.

Η σειρά θα έχει τίτλο «Τα Νεοκλασικά» και η κάθε ιστορία, το κάθε έργο, θα ολοκληρώνεται σε τρία με τέσσερα επεισόδια. Πριν από λίγες ημέρες μάλιστα αναφερθήκαμε στα γυρίσματα που γίνονται για το έργο του Αλέκου Σακελλάριου, «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης» που θα αναβιώσει σε διασκευή των Χάρη Ρώμα και Άννας Χατζησοφιά, σκηνοθεσία Θοδωρή Αθερίδη, όπου πρωταγωνιστεί μαζί με τους Φαίη Ξυλά, Λευτέρη Ελευθερίου, Ευαγγελία Συριοπούλου, Αντώνη Κρόμπα, Ζωή Ναλμπάντη, Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου, Αντώνη Καλομοιράκη.

Ένα ακόμα έργο που θα ενταχθεί στη σειρά Τα Νεοκλασικά είναι το «Ούτε γάτα, ούτε ζημιά» του Αλέκου Σακελλάριου με πρωταγωνιστές τον Κρατερό Κατσούλη και την Ντορέττα Παπαδημητρίου. Με αφορμή το ρόλο της ως «Πόπη Μακρυκώστα» η ηθοποιός λέει στο παρακάτω βίντεο τι είναι πλέον για αυτήν τα νεοκλασικά…!

Τα Νεοκλασικά αναμένεται να κάνουν πρεμιέρα στον ALPHA μέσα στον επόμενο μήνα με σκοπό να θυμίσουν στο τηλεοπτικό κοινό αγαπημένα θεατρικά έργα με πιο σύγχρονη ματιά… αλλά χωρίς να χάνουν την κλασική τους αξία…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις