Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η Πτώση: Η Θάλεια Ματίκα στη σειρά με τον Χρήστο Λούλη

Η Πτώση: Η Θάλεια Ματίκα στη σειρά με τον Χρήστο Λούλη

Μία αλλαγή λίγο πριν οι κάμερες πιάσουν δουλειά για την καινούργια σειρά που ετοιμάζει η ΕΡΤ1 με σημαντικούς συντελεστές μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες.

Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο δημοσίευμα μετά την επιτυχία της σειράς Όρκος που απέσπασε πολλά θετικά σχόλια και αγαπήθηκε από πολλούς τηλεθεατές η ΕΡΤ αποφάσισε να συνεχίσει με νέα ιστορία και πρωταγωνιστές, βγάζοντας σειρά με τίτλο Πτώση. Στο επίκεντρο της νέας ιστορίας που υπογράφει ξανά η Τίνα Καμπίτση βρίσκεται πάλι ένας καταξιωμένος χειρουργός που καταδικάζεται σε φυλάκιση για ανθρωποκτονία εκ προμελέτης.

Ο έμπειρος επιστήμονας κατηγορήθηκε ότι χειρούργησε χωρίς να είναι αναγκαίο κάποιον ασθενή του που τελικά πέθανε στην επέμβαση και ο οποίος αποκαλύφθηκε ότι ήταν εραστής της συζύγου του.

Οι υποψίες γίνονται κατηγορίες και έτσι ο χειρουργός καταδικάζεται και χάνει τα πάντα, βιώνοντας την πτώση που όμως, αποκαλύπτει ότι δεν ήταν τυχαία καθώς κάποιοι με… χειρουργικές και δόλιες κινήσεις τον οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση. Έχοντας αντιμετωπίσει πολλές φορές ως χειρουργός τον κίνδυνο της ζωής, θα αγωνιστεί τώρα για τη ζωή του, την ελευθερία και την τιμή του ώστε να αποδείξει το καλοστημένο κόλπο. Αγωνία, μυστήριο, ίντριγκα και πολλά ακόμα συνθέτουν την Πτώση που θα προβληθεί από την ΕΡΤ1.

Όπως πρώτα είχα αναφέρει στο newsit.gr τον χειρουργό θα ενσαρκώσει ο Χρήστος Λούλης και μαζί του θα ήταν η Κίκα Γεωργίου. Ωστόσο, λόγω προσωπικών υποχρεώσεών της η ηθοποιός δεν θα είναι τελικά στη σειρά της ΕΡΤ, αλλά την ηρωίδα θα ενσαρκώσει μία επίσης σημαντική ηθοποιός, η Θάλεια Ματίκα.

Στο πρωταγωνιστικό καστ της σειράς και οι Λένα Παπαληγούρα, Ιωάννης Παπαζήσης, Εριέττα Μανούρη, Αλίκη Ανδρειωμένου και πολλοί άλλοι γνωστοί ηθοποιοί, ενώ τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Χρίστος Γεωργίου. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν σύντομα αφού η Πτώση είναι προγραμματισμένο να κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1 στις αρχές της νέας χρονιάς.

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις