Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Η Χρύσα Φώσκολου στο ΟΡΕΝ

Η Χρύσα Φώσκολου στο ΟΡΕΝ

Με μία ακόμα ανακοίνωση οριστικοποιείται και επίσημα το πώς διαμορφώνεται η πρωινή ενημερωτική ζώνη του ΟΡΕΝ για τη νέα σεζόν.

Μετά την αποχώρησή της από τον ΑΝΤ1 ο σταθμός της Παιανίας ανακοινώνει ότι

“Η Χρύσα Φώσκολου, δημοσιογράφος της νέας γενιάς με αξιόλογη διαδρομή μπροστά και πίσω από τις τηλεοπτικές κάμερες, εντάσσεται στον ενημερωτικό τομέα του ΟΡΕΝ.

Θα αξιοποιηθεί στην πρώτη γραμμή της Ανοιχτής Επικοινωνίας με τους πολίτες, κάθε πρωί.

Ξεκίνησε την πορεία της από τον ΑΝΤ1. Εργάστηκε για μεγάλο διάστημα ως ρεπόρτερ, κυρίως στο δελτίο Ειδήσεων, καλύπτοντας πολλά σημαντικά θέματα της επικαιρότητας με αποστολές και ανταποκρίσεις.

Απέκτησε εμπειρία στην οργάνωση και τον συντονισμό τηλεοπτικών εκπομπών έως τη στιγμή που πέρασε στη συμπαρουσίαση της πρωϊνής εκπομπής «Πρωινοί Τύποι».

Τα τελευταία χρόνια βρισκόταν στη πρώτη γραμμή της πρωινής ενημέρωσης στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», αλλά και άλλων εκπομπών της πρωινής ζώνης τους θερινούς μήνες.

Το ΟΡΕΝ την υποδέχεται με χαρά.”

Έτσι λοιπόν, με αυτή την ανακοίνωση «κλειδώνει» ότι ο Μάνος Νιφλής με τη Χρύσα Φώσκολου θα καλημερίζουν τους τηλεθεατές καθημερινά στις 5 το πρωί και στις 7 θα παραδίδουν σκυτάλη στον Παναγιώτη Στάθη και τον Δημήτρη Καμπουράκη, που θα είναι στον αέρα του ΟΡΕΝ έως τις 10 το πρωί, ολοκληρώνοντας την πρωινή ενημερωτική ζώνη του σταθμού.

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις