Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

“iNFO-19”: Στην πρώτη γραμμή της μάχης με τον κορονοϊό

“iNFO-19”: Στην πρώτη γραμμή της μάχης με τον κορονοϊό

Μία ακόμα βδομάδα και η Νίκη Λυμπεράκη με τους καλεσμένους της προσπαθεί να αναλύσει τις προκλήσεις από την πανδημία σε όλους τους τομείς της κοινωνικής ζωής και της οικονομίας.

Απόψε η εκπομπή του ΟΡΕΝ εστιάζει και στην αναστάτωση που προκλήθηκε λόγω της καραντίνας ανάμεσα σε Ιεράρχες της Εκκλησίας και σε πιστούς με επίκεντρο τους άδειους ναούς και τη Θεία Κοινωνία. Ο μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος μιλά για τα ζητήματα που ανέδειξε η πανδημία και για τις ακραίες θέσεις που διατυπώνονται από κληρικούς και λαϊκούς.

Επίσης ο Γενικός Γραμματέας Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Απλούστευσης Διαδικασιών Λεωνίδας Χριστόπουλος δίνει χρηστικές οδηγίες για την ηλεκτρονική διακυβέρνηση, που μπήκε απότομα στη ζωή μας, με σκοπό να κάνει ευκολότερη τη καθημερινότητα των πολιτών. Τέλος, η εκπομπή του ΟΡΕΝ αναφέρεται στις προοπτικές της Κίνας, ανιχνεύοντας τις πιθανότητες να αναδειχθεί η χώρα αυτή, λόγω της πανδημίας, σε κυρίαρχη παγκόσμια δύναμη.

Απόψε, στις 23:30, η εκπομπή «iNFO-19» με τη Νίκη Λυμπεράκη στο OPEN αναλύει θέματα που έχουν προκύψει με την παγκόσμια πανδημία…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις