Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ήλιος: ήρθε η ώρα για τη δύση του

Ήλιος: ήρθε η ώρα για τη δύση του

Τίτλοι τέλους για την καθημερινή δραματική σειρά του ΑΝΤ1 που μετά από μία επιτυχημένη πορεία στους πίνακες τηλεθέασης την περυσινή σεζόν είχε πάρει το πράσινο φως από τη διοίκηση του σταθμού για να συνεχίσει και φέτος.

Ωστόσο ο Ήλιος δεν συνέχισε να… λάμπει στο τηλεοπτικό τοπίο, πληρώνοντας τις αρκετές εσφαλμένες επιλογές του ΑΝΤ1 της φετινής σεζόν που μετακομίζοντάς τον πάνω κάτω στο πρόγραμμα έκανε πολλούς από τους τηλεθεατές που τον ακολουθούσαν να βαρεθούν και να σταματήσουν να παρακολουθούν τη σειρά.

Έτσι, η διοίκηση του σταθμού λίγο πριν το τέλος της χρονιάς αποφάσισε ο Ήλιος να μην συνεχίσει έως το τέλος της σεζόν και να δύσει από το τηλεοπτικό τοπίο πριν το Πάσχα. Για αυτό και την Τρίτη 19 Απριλίου, δηλαδή τη Μεγάλη Τρίτη, η σειρά θα ολοκληρώσει την παρουσία της στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 έχοντας διανύσει μία καλή σε τηλεθέαση σεζόν, την περυσινή και μία… αδικοχαμένη, τη φετινή, επιβεβαιώνοντας εμμέσως τη λαϊκή ρήση πως όπου λαλούν πολλοί κοκόροι αργεί να ξημερώσει… και την πληρώνει ο Ήλιος… και οι αξιόλογοι συντελεστές του μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες…!  

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις