Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ιωάννα Μαλέσκου: Ήρθε και θα μείνει!

Ιωάννα Μαλέσκου: Ήρθε και θα μείνει!

Ποδαρικό σε τηλεοπτικό σταθμό εθνικής εμβέλειας, τον ΣΚΑΪ, έκανε σήμερα η Ιωάννα Μαλέσκου και όπως φάνηκε… μπήκε με το δεξί.

Με το αναμενόμενο και δικαιολογημένο τρακ -που έχει καθένας σε μία αντίστοιχη πρεμιέρα- μπήκε στο πλατό… περπάτησε αργά στο καινούργιο της «σπίτι»… καλωσόρισε τους συνεργάτες της… έκανε τις συνεντεύξεις της με ευγένεια και χωρίς να προσπαθεί να βγάλει «είδηση» και «ίντριγκα»… μίλησε… χαμογέλασε και έδειξε… απέδειξε ότι «το έχει»!

Με τη βαλίτσα της να έχει πολλές ώρες τηλεοπτικού αέρα σε κρητικό κανάλι η Ιωάννα Μαλέσκου απέδειξε ότι ήρθε, θέλει… και θα μείνει! Εντάξει, δεν έκανε την… τεράστια έκπληξη αλλά το να βλέπεις στην πρεμιέρα μία αξιοπρεπή παρουσία, με έντονη θηλυκότητα που δεν την πλασάρει αλλά και δεν την καταπιέζει, να μιλά σωστά ελληνικά χωρίς να θέλει να το παίξει ούτε «μορφωμένη», αλλά ούτε και να δικαιολογήσει με χαριτωμενιές το χρώμα των μαλλιών της, έκανε τον τηλεθεατή να περάσει ευχάριστα την ώρα του. Βέβαια η θεματολογία της εκπομπής που κινήθηκε στα καινούργια προγράμματα του ΣΚΑΪ (Big Brother κλπ) μπορεί να λειτουργήσει αρνητικά στο «Love It», ιδιαίτερα αν αυτά δεν έχουν την αναμενόμενη και προσδοκώμενη ανταπόκριση από το τηλεοπτικό κοινό. Δικαιολογημένα όμως εκτιμάται ότι παρά το «στήσιμο» και την πορεία της εκπομπής η Ιωάννα Μαλέσκου έχει τηλεοπτικό μέλλον… αν και εφόσον βέβαια δεν… μεταλλαχθεί, αφού η τηλεοπτική ιστορία έχει πολλά… πάρα πολλά… πάμπολλα παραδείγματα!

Τέλος, θα ήταν αδικία να τη συγκρίνω με άλλες παρουσιάστριες και ιδιαίτερα την Ελένη Μενεγάκη, όπως κάνουν αρκετοί. Θα ήταν άδικο και για τις δύο. Και βέβαια είναι πολύ νωρίς για να προβλέψει κάποιος αν η Ιωάννα κάνει αντίστοιχα τεράστιο brand name όπως η Ελένη που το «έχτισε» για χρόνια. Άλλωστε κάθε άνθρωπος, κάθε παρουσιαστής και παρουσιάστρια (πρέπει να) είναι μοναδικοί, έστω και αν… μας θυμίζει κάποιο άλλο πρόσωπο. Και η «Ιωάννα του ΣΚΑΪ» είναι, προς το παρόν! ‘Έστω κι αν είναι νωρίς, απέδειξε ότι έχει δικά της στοιχεία που αν δουλέψει σωστά τότε θα παραμείνει… αυξάνοντας τον ανταγωνισμό… και κάνοντας το τηλεοπτικό τοπίο πιο ενδιαφέρον…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις