Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Just The 2 Of Us: αυτά είναι τα ζευγάρια

Just The 2 Of Us: αυτά είναι τα ζευγάρια

Πολλά ονόματα ακούστηκαν… πολλά γράφτηκαν… αλλά τελικά αυτά είναι τα ζευγάρια που έκλεισαν και θα διαγωνιστούν στο show που σύντομα θα είναι στον αέρα του OPEN με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη.

Όπως πρώτα αναφέραμε στο Newsit.gr έχει κλείσει κι η κριτική επιτροπή με παρουσιαστές τους, κατά αλφαβητική σειρά, Δέσποινα Βανδή, Μαρία Μπακοδήμου, Βίκυ Σταυροπούλου και Σταμάτη Φασουλή.

Ποια είναι όμως τα 13 ζευγάρια που θα κριθούν από την τετραμελή επιτροπή; Ουπς… λάθος. Τελικά δεν θα είναι 13, όπως ήταν ο αρχικός προγραμματισμός, αλλά 14… και θα μπορούσαν να είναι και παραπάνω από τις συμμετοχές που είχαν αλλά στο κανάλι της Παιανίας είπαν να μην το ξεκινήσουν φέτος και ολοκληρωθεί… του χρόνου, οπότε κατέληξαν σε ένα μόνο επιπλέον ζευγάρι.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου θα είναι οι ηθοποιοί Γιώργος Γιαννόπουλος με «δασκάλα» τη Δέσποινα Ολυμπίου, Ορφέας Παπαδόπουλος με την Άρτεμις Ματαφιά, Νικολέττα Καρρά με τον Βαλάντη, ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης με την Κρυσταλλία και η Χριστίνα Παππά έχοντας δίπλα της τον Κωνσταντίνο Φραντζή. Από παρουσιαστές, θα είναι η Βίκυ Χατζηβασιλείου με τον Κώστα Καραφώτη, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τον Χρήστο Ζώτο και η Χριστίνα Βραχάλη με τον Γιώργο Λιβάνη. Επίσης ζευγάρια θα είναι ο Μάριος Πρίαμος με την Άσπα Τσίνα, ο  Τρύφωνας Σαμαράς με τη Χαρά Βέρρα, ο Γιάννης Δρυμωνάκος με τη Χρύσπα, η Έρρικα Πρεζεράκου με τον Άρη Μακρή, ο Τάσος Ξιάρχος με την Κόνι Μεταξά αλλά και ο Ετεοκλής Παύλου με «δασκάλα» τη σύζυγό του Ελένη Χατζίδου.

Όπως συμπεραίνει κανείς τα στελέχη του OPEN με την εταιρεία παραγωγής έκλεισαν διαγωνιζόμενους… για όλα τα γούστα.

Το τι ακριβώς… νότες πιάνουν θα το διαπιστώσουμε στα μέσα του επόμενου μήνα, του Μαρτίου, που ο Νίκος Κοκλώνης θα υποδεχτεί στο πλατό την κριτική επιτροπή αλλά και τους διαγωνιζόμενους προσπαθώντας να περάσουν αυτοί καλά και οι τηλεθεατές καλύτερα…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις