Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Και ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος στις Άγριες Μέλισσες

Και ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος στις Άγριες Μέλισσες

Μία ακόμα ευχάριστη είδηση για τον καινούργιο κύκλο της πετυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 αποδεικνύοντας ότι και την τρίτη σεζόν οι Άγριες Μέλισσες θα διεκδικήσουν δικαιολογημένα μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού.

Όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενα ρεπορτάζ στο newsit.gr η ιστορία της Μελίνας Τσαμπάνη και του Πέτρου Καλκόβαλη θα εξελιχθεί την εποχή της δικτατορίας στη χώρα μας και νέοι ήρωες στις Άγριες Μέλισσες θα κάνουν την εμφάνισή τους, με κάποιους να δημιουργούν μεγάλα προβλήματα στους κατοίκους του Διαφανίου, δρομολογώντας καινούργιες εξελίξεις.

Αξιοσημείωτο πάντως είναι ότι ο σταθμός του Αμαρουσίου με την εταιρεία παραγωγής JK Productions συνεχίζουν να κάνουν καλές και προσεχτικές επιλογές συντελεστών. Έτσι, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου στον καινούργιο κύκλο των Άγριων Μελισσών θα παίξει κι ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, ενσαρκώνοντας έναν πολύ σημαντικό ήρωα για την εξέλιξη της ιστορίας.

Αναμφισβήτητα δε, η επιλογή του πολύ καλού ηθοποιού και σκηνοθέτη να είναι στο καστ της σειράς αποδεικνύει και τις προσεχτικές κινήσεις που κάνουν για τις Άγριες Μέλισσες. Να αναφέρω μάλιστα ότι σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου ο Οδυσσέας Παπασπηλιώπουλος θα ενσαρκώσει έναν εκδότη μεγάλης θεσσαλικής εφημερίδας που όπως καταλαβαίνετε λόγω της εποχής θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο, επηρεάζοντας τις ζωές πολλών άλλων ηρώων.

Έτσι λοιπόν ένας ακόμα σπουδαίος ηθοποιός έρχεται να προστεθεί στο υπέροχο καστ της σειράς και δικαιολογημένα εκτιμούμε ότι θα απολαύσουμε μία ακόμα δυνατή ερμηνεία, όπως μας έχουν συνηθίσει στην πετυχημένη σειρά…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις