Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Καλοκαιρινές πρεμιέρες: «Από νωρίς» και «Παιδιά από σπίτι»

Καλοκαιρινές πρεμιέρες: «Από νωρίς» και «Παιδιά από σπίτι»

Κάποιοι έβαλαν ταμπέλα που γράφει «Ραντεβού τον Σεπτέμβρη» και κάποιοι «Καλώς ήρθατε» ελπίζοντας ότι θα βρίσκουν… αντίκρισμα και οι τηλεθεατές θα τους… κρατήσουν συντροφιά!

Δύο καινούργιες εκπομπές κάνουν πρεμιέρα αυτό το σαββατοκύριακο στο EPSILON με την πρώτη να ξεκινά «Από νωρίς», όπως είναι ο τίτλος της, στις 7 το πρωί και που σύμφωνα με την ανακοίνωση του σταθμού: “Η πρωινή ενημέρωση στο Epsilon TV συνεχίζεται και τα Σαββατοκύριακα! «ΑΠΌ ΝΩΡΙΣ»… στις 7:00 το πρωί, η νέα ενημερωτική εκπομπή του Epsilon TV, με την Ανθή Βούλγαρη, τον Βαγγέλη Γιακουμή και την Δέσποινα Βλεπάκη, παίρνει την σκυτάλη της ενημέρωσης κάθε Σάββατο και Κυριακή, για να μας μεταφέρει τον παλμό της επικαιρότητας την καλοκαιρινή περίοδο. Με πλούσιο ρεπορτάζ, έγκαιρη πληροφόρηση, ζωντανές συνδέσεις και ενδιαφέρουσες ειδήσεις, η πρωινή δημοσιογραφική παρέα του Σαββατοκύριακου, θα βρίσκεται κοντά σας «ΑΠΌ ΝΩΡΙΣ»… μέσα από την συχνότητα του Epsilon TV”!

Αμέσως μετά την καινούργια ενημερωτική εκπομπή τους καλοκαιρινούς μήνες στο πρόγραμμα του EPSILON θα αναλαμβάνουν… εκπομπή τα «Παιδιά από σπίτι» που όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου

“Με καλοκαιρινή διάθεση, τα «Παιδιά από σπίτι», Τζωρτζέλα Κόσιαβα, Ελίνα Κέφη, Γιώργος Παράσχος και Βασιλης Σίμος, θα μας κρατούν συντροφιά τα Σαββατοκύριακα, στο Epsilon TV.

Τα «Παιδιά από σπίτι», θα μοιράζονται μαζί μας lifestyle και gossip θέματα, συνεντεύξεις, αποκλειστικότητες, θέματα ομορφιάς και φυσικά πολλές εκπλήξεις”.

Οι δύο εκπομπές κάνουν πρεμιέρα αυτό το Σάββατο 14 Ιουλίου και θα μεταδίδονται για την καλοκαιρινή περίοδο κάθε σαββατοκύριακο την ίδια ώρα…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις