Πέμπτη, 28 Μαρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Κάντε την καρδιά σας πέτρα: Τέλος η Κατερίνα Ακριβοπούλου από την ΕΡΤ

Κάντε την καρδιά σας πέτρα: Τέλος η Κατερίνα Ακριβοπούλου από την ΕΡΤ

Να… είναι αυτές οι δυσάρεστες ειδήσεις που σου χαλάνε τη μέρα. Εντάξει… ξέρω ότι η είδηση είναι σκληρή αλλά θέλω να είστε δυνατοί, να κάνετε την καρδιά σας «πέτρα» για να την αντέξετε! Τέλος του μήνα λοιπόν η Κατερίνα Ακριβοπούλου ολοκληρώνει την παρουσία της στην ΕΡΤ.

Η σύμβαση που έχει υπογράψει με την κρατική τηλεόραση είναι έως το τέλος Ιουλίου και όπως φαίνεται η «νέα κατάσταση» του Μαξίμου δεν θα δώσει παράταση στη «Δεύτερη ματιά» της. Βέβαια, όσον αφορά την επίδοση της εκπομπής στην τηλεθέαση έχουν απόλυτο δίκιο καθώς όχι… δεύτερη ματιά δεν είχε δικαιολογημένα από τηλεθεατές αλλά ούτε και πρώτη. Το θέμα βέβαια είναι πως αν αυτή είναι η αιτία τότε το πρόγραμμα της ΕΡΤ κινδυνεύει να μείνει… άδειο, ενώ και ό,τι… καινούργιο έρθει στον αέρα της θα πρέπει να μην είναι… τοιαύτης ποιότητος… και να μην φτάνει τους τηλεθεατές… στα άκρα!

Ωστόσο, αξίζει να αναφέρω ότι υπάρχουν και κάποιοι στο Μαξίμου που θεωρούν ότι η Κατερίνα Ακριβοπούλου πρέπει να παραμείνει στην ΕΡΤ για να μην κατηγορηθούν για… εκδιωγμό και ρεβανσισμό, αλλά όπως φαίνεται και η ίδια η παρουσιάστρια δεν θέλει να παραμείνει στην κρατική τηλεόραση και φαίνεται ότι έχει κάνει επαφές… με άλλο Μέσο…!

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις