Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Καρτ ποστάλ: ξεκίνησαν τα γυρίσματα στην Κρήτη – Ποιοι ηθοποιοί πρωταγωνιστούν (pics)

Καρτ ποστάλ: ξεκίνησαν τα γυρίσματα στην Κρήτη – Ποιοι ηθοποιοί πρωταγωνιστούν (pics)

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται τα γυρίσματα της καινούργιας σειράς «Καρτ Ποστάλ» που θα προβληθεί από την ΕΡΤ και βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της διάσημης Βρετανίδας συγγραφέως Βικτόρια Χίσλοπ.

Μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων στο Λονδίνο, τα συνεργεία για τη σειρά της ΕΡΤ βρίσκονται πλέον στην Κρήτη και πριν από λίγες ημέρες ξεκίνησαν τα γυρίσματα με τις οδηγίες του βραβευμένου σκηνοθέτη Γιώργου Παπαβασιλείου.

Να θυμίσουμε ότι πρωταγωνιστής -και συνδετικός κρίκος- σε όλες τις ιστορίες της σειράς «Καρτ ποστάλ», που αποτελείται από 12 αυτοτελή επεισόδια, είναι ο Ανδρέας Κωνσταντίνου, ενσαρκώνοντας έναν ελληνικής καταγωγής, εσωστρεφή Άγγλο αρχαιολόγο, τον Τζόζεφ, που επιστρέφει στα πατρογονικά εδάφη για να αναλάβει θέση συμβούλου σε μια ανασκαφή. Μόνο που τα θεμέλια στα οποία ο ίδιος έχει στήσει τη ζωή του αποδεικνύονται σαθρά.

Έτσι θα περιπλανηθεί στην Κρήτη θέτοντας μύχιες ερωτήσεις που έχουν τις ρίζες τους στο φόβο της απόρριψης, της απώλειας, του θανάτου. Μέσα από ένα ταξίδι συναισθηματικής μαθητείας, θα συμφιλιωθεί με τον έρωτα που λάθεψε, τις πληγές που κακοφόρμισαν, τον θάνατο που τον σημάδεψε όταν ήταν παιδί. Ο Τζόζεφ σιγά σιγά θα γίνει και πάλι ο Σήφης των ανέμελων παιδικών του χρόνων.

Αυτές τις μέρες, στον Άγιο Νικόλαο, γυρίζεται το επεισόδιο με τίτλο «Έρωτα για τον Έρωτα», στο οποίο κεντρικό πρόσωπο είναι η Στέλλα, η οποία στα νιάτα της υπήρξε καλλονή και σήμερα είναι μια σκιά του εαυτού της. Ο Κώστας νοσταλγεί τη γυναίκα που ερωτεύτηκε και όταν ανακαλύπτει στο κτήμα του ένα αρχαίο άγαλμα της θεάς Αφροδίτης, θα θυμηθεί και πάλι, με έναν παράδοξο, σχεδόν θρησκευτικό τρόπο, τι σημαίνει έρωτας.

Στους ρόλους του επεισοδίου θα δούμε τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση που υποδύεται τον Κώστα.

Τη Στέλλα στη σύγχρονη εποχή ενσαρκώνει η Άννα Μάσχα.

Ενώ σε νεαρότερη ηλικία τη Στέλλα υποδύεται η Μαρία Βοσκοπούλου.

Την τηλεοπτική διασκευή του σεναρίου έχουν αναλάβει, μαζί με τη συγγραφέα, ο Νίκος Απειρανθίτης, η Αλεξάνδρα Κατσαρού (Αλεξάνδρα Κ*) και η Δώρα Μασκλαβάνου, ενώ σύμφωνα με τον προγραμματισμό της ΕΡΤ η «Καρτ Ποστάλ» θα κάνει πρεμιέρα στο καινούργιο πρόγραμμα της δημόσιας τηλεό5ρασης στην αρχή της επόμενης σεζόν.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις