Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Κατερίνα Στικούδη – Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η εκπομπή τους μπαίνει στο «ψυγείο»

Κατερίνα Στικούδη – Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Η εκπομπή τους μπαίνει στο «ψυγείο»

Σας το έχουμε αναφέρει αρκετές φορές πως για πολλά από αυτά που ακούτε και διαβάζετε να κρατάτε μικρό καλάθι. Ακόμα και όταν αυτά συνοδεύονται από δηλώσεις του στιλ «ετοιμαζόμαστε» και «προχωράμε καλά».

Ιδιαίτερα σε τέτοιες περιπτώσεις θα έλεγα ότι το καλάθι θα έπρεπε να ήταν ακόμα πιο μικρό, γιατί στην ουσία τις περισσότερες φορές με αυτή την… αισιοδοξία προσπαθούν κάποιοι να πιέσουν για θετική έκβαση. Πάμε λοιπόν σε ένα πρόσφατο παράδειγμα.

Εδώ και καιρό σύμφωνα με δημοσιεύματα ο ΑΝΤ1 ετοιμάζει ψυχαγωγική γυναικεία εκπομπή με παρουσιάστριες την Κατερίνα Στικούδη και την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Αυτό ήταν… το καλάθι, με τις δύο κυρίες  να επιβεβαιώνουν σε τηλεοπτικές κάμερες πως είναι σε συζητήσεις με τηλεοπτικό κανάλι.

Ωστόσο η πλήρης αλήθεια είναι ότι ο ΑΝΤ1 ανάμεσα σε άλλες προτάσεις για καινούργιες εκπομπές δέχτηκε από εταιρεία παραγωγής και τη συγκεκριμένη ιδέα, την οποία εξέτασε… είδε… μελέτησε… και απέρριψε.

Το κόνσεπτ μάλιστα της εκπομπής δεν ανήκε στον ΑΝΤ1 αλλά στο κανάλι του Αμαρουσίου όπου το άκουσαν, είδαν και πιλότο, συζήτησαν με το εμπορικό τους τμήμα… και στράφηκαν σε άλλη πρόταση… πιο παραγωγικά και εμπορικά δομημένη.

Ωστόσο, για να δικαιολογήσω και τον τίτλο περί «ψυγείου» να πω ότι το συγκεκριμένο δεν βρίσκεται στο κανάλι του Αμαρουσίου που όπως ανέφερα δεν συζητά για την εκπομπή με Στικούδη και Παναγιώταρου, αλλά σε άλλο κανάλι που μετά την απόρριψη του ΑΝΤ1 μπορεί… ίσως… ενδέχεται… να την σκεφτεί στο μέλλον και συνδυαστικά με άλλη πρόταση. Τέλος, αξίζει πάντως να αναφέρω ότι τόσο η Κατερίνα Στικούδη, όσο και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου μπορούν να συνεργαστούν με άλλες εκπομπές, αρκεί βέβαια να καταλάβουν κι οι ίδιες ότι άλλο σόσιαλ μίντια και ινφλουέσενερς… και άλλο εκπομπή και τηλεθεατές…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις