Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Καθυστερήσεις στην καινούργια πλατφόρμα του ΑΝΤ1

Καθυστερήσεις στην καινούργια πλατφόρμα του ΑΝΤ1

Για μία ακόμα φορά αναβάλλεται η λειτουργία της συνδρομητικής πλατφόρμας που ετοιμάζει ο ΑΝΤ1. Όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενα ρεπορτάζ στο newsit.gr ο Όμιλος του Αμαρουσίου προγραμματίζει τη λειτουργία μίας συνδρομητικής πλατφόρμας, προσβάσιμης μέσω διαδικτύου και τα αρχικά σχέδια ήταν να βγει στον αέρα στις αρχές της τρέχουσας σεζόν.

Ωστόσο όπως αναφέραμε σε προηγούμενα ρεπορτάζ αντιμετωπίζουν αρκετά προβλήματα τόσο σε τεχνικό επίπεδο όσο και στο περιεχόμενό της, αφού μεταξύ άλλων έχουν «χάσει» προγράμματα που ήθελαν να συμπεριλάβουν σε αυτήν, αλλά κατέληξαν σε άλλα τηλεοπτικά κανάλια. Η μοναδική καινούργια σειρά είναι αυτή με την υπογραφή του Γιώργου Καπουτζίδη η οποία έχει ολοκληρώσει τα γυρίσματά της… και περιμένει να βρει το δρόμο της για τη συνδρομητική πλατφόρμα.

Ο τελευταίος προγραμματισμός… εγκαινίων της πλατφόρμας είχε σχεδιαστεί για το τέλος της χρονιάς, κοντά στα «γενέθλια» του τηλεοπτικού σταθμού, αλλά τελικά πήρε νέα αναβολή… για αργότερα. Έτσι, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου ο καινούργιος σχεδιασμός τους είναι να ξεκινήσει τη λειτουργία της τον ερχόμενο Μάρτιο, αλλά για κάποιους… ακόμα και αυτό ίσως δεν είναι εφικτό. Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου στελέχη του Ομίλου που έχουν εμπλακεί στο σχεδιασμό της πλατφόρμας φαίνεται πως τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότερο υποστηρίζουν πως πρέπει να μπει στον… πάγο, αλλά όχι στον αέρα. Ακόμα… δεν έχει ληφθεί καμία οριστική απόφαση, αλλά αν συνεχιστούν τα προβλήματα πριν ακόμα βγει στον αέρα τότε δεν αποκλείεται να μπει στο συρτάρι… και να το ξαναδούν για την επόμενη σεζόν…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις