Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Κι άλλο ριάλιτι επιβίωσης!

Κι άλλο ριάλιτι επιβίωσης!

Στην τροχιά των ριάλιτι συνεχίζει να κινείται το εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο με τους σταθμούς να αναζητούν καινούργια από τη διεθνή αγορά. Μετά από το ριάλιτι-σχέσεων που βγαίνει από  τον ALPHA, το Bachelor, φαίνεται ότι τα στελέχη του σταθμού θέλουν να το πάνε ένα… βήμα παρακάτω, καλοβλέποντας ένα ριάλιτι-επιβίωσης που προβάλλεται σε αρκετές χώρες.

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου εδώ και καιρό στον ALPHA μελετούν το «Survival of the fittest» που είναι ένα ριάλιτι… μάχης των δύο φύλων, δηλαδή με ομάδα αντρών εναντίον γυναικών.

Η επιλογή δεν είναι τυχαία καθώς το συγκεκριμένο ριάλιτι ανήκει στην ίδια εταιρεία παραγωγής που έχει το «Love Island» και το οποίο σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου  είχαν ξεκινήσει να μελετούν στον ALPHA, αλλά τους έβγαινε πολύ ακριβό και φαίνεται ότι το έβαλαν στην άκρη, βάζοντας σε προτεραιότητα το ριάλιτι-επιβίωσης.

Βέβαια μετά την πορεία του Bachelor υπάρχουν πολλά στελέχη του ALPHA που… προειδοποιούν πως το «Survival of the fittest» θα κοστίσει ακόμα περισσότερο κινδυνεύοντας να σημειώσει τις ίδιες χαμηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης. Λέγεται μάλιστα ότι για τη «μάχη των φύλων» που προβάλλεται στο ριάλιτι-επιβίωσης έχει προκληθεί και… μάχη στελεχών στον ALPHA… για μία ακόμα φορά…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις