Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Κοινωνία Ώρα MEGA και το καλοκαίρι

Κοινωνία Ώρα MEGA και το καλοκαίρι

Τίτλοι τέλους αυτές τις μέρες για πολλές, κυρίως ψυχαγωγικές εκπομπές, αλλά η ενημέρωση δεν σταματά ποτέ. Έτσι κάποιοι φεύγουν για διακοπές, ενώ άλλοι θα βρεθούν μέσα στην καλοκαιρινή περίοδο να δίνουν τη μάχη της ενημέρωσης, αλλά και της τηλεθέασης, βεβαίως, βεβαίως.

Επίσημα λοιπόν από την ερχόμενη Δευτέρα, στις 11 Ιουλίου, την πρώτη «καλημέρα» στο MEGA θα λένε ο Νικήτας Κορωνάκης και η Στέλλα Στυλιανού που αναλαμβάνουν την παρουσίαση της καλοκαιρινής εκπομπής Κοινωνία Ώρα MEGA με σκοπό, όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου «να μεταφέρουν όλες τις ειδήσεις της ημέρας με αξιοπιστία, εγκυρότητα και πάντα θετική διάθεση.

Η ενημερωτική ομάδα του σταθμού θα παραμείνει στην πρώτη γραμμή όλη την καλοκαιρινή περίοδο, με την παρουσίαση της εκπομπής «Κοινωνία ώρα MEGA» να περνάει τις επόμενες εβδομάδες στους δημοσιογράφους : Γιάννη Χρηστάκο, Βελίκα Καραβάλτσιου, Μάιρα Μπάρμπα.

Η «Κοινωνία ώρα MEGA» θα γίνει και αυτό το καλοκαίρι η πρωινή συνήθεια των τηλεθεατών που θέλουν να ενημερωθούν για όλα όσα συμβαίνουν στην κοινωνία, την πολιτική, τις νέες εξελίξεις στην οικονομία, να μάθουν πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη διεθνή επικαιρότητα, τις νέες τάσεις στα κοινωνικά δίκτυα αλλά και ό,τι αισιόδοξο προκύπτει στην καθημερινότητά μας».

Καθημερινά λοιπόν, από τις 6 το πρωί η Κοινωνία ώρα MEGA θα είναι στον αέρα του MEGA για να δίνει τον παλμό της επικαιρότητας…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις