Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Κώστας Νικούλι: Τι ετοιμάζει μετά τον Πετρή στον Σασμό

Κώστας Νικούλι: Τι ετοιμάζει μετά τον Πετρή στον Σασμό

Με την ερμηνεία του στην επιτυχημένη σειρά του ALPHA, τον Σασμό, απέσπασε για μία ακόμα φορά πολύ καλές κριτικές.

Δεν θα είναι υπερβολή αν πούμε ότι ο θάνατος του Πετρή… εξαγρίωσε πολλούς από τους τηλεθεατές της σειράς όχι μόνο γιατί είχαν αγαπήσει τον ήρωα, αλλά και γιατί έτσι σταμάτησε να εμφανίζεται στη σειρά ο Κώστας Νικούλι. Εδώ και καιρό μάλιστα υπήρξαν φήμες που ήθελαν τον πολύ καλό νεαρό ηθοποιό να ταξιδεύει για τον Άγιο Δομίνικο, ώστε να λάβει μέρος στο SURVIVOR του ΣΚΑΪ. Τελικά όμως, τα σενάρια αυτά αποδεικνύονται αναληθή, αφού ο Νικούλι έχει ξεκινήσει να δουλεύει σε ένα άλλο σενάριο… που θα εκπλήξει πολλούς ευχάριστα!

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου ο Κώστας Νικούλι θα ενσαρκώσει έναν πολύ αγαπημένο και γνωστό ήρωα, τον «Γιώργο Στρατάκη», τον πρωταγωνιστή δηλαδή στο θεατρικό έργο των Κώστα Πρετεντέρη και Ασημάκη Γιαλαμά «Μιας πεντάρας νιάτα»! Το έργο έχει μεταφερθεί με επιτυχία και στον κινηματογράφο (με πρωταγωνιστές τον Στέφανο Ληναίο και Έλλη Φωτίου), αλλά αυτή τη φορά θα διασκευασθεί για Τα Νεοκλασικά, την καινούργια σειρά του ALPHA, που θα μας «θυμίσει» παλαιά και αγαπημένα ελληνικά θεατρικά έργα. Μαζί του μάλιστα, στο ρόλο της συζύγου του, «Ειρήνης Στρατάκη», μία επίσης νέα αλλά πολύ καλή ηθοποιός, η Άλκηστις Ζιρώ, που πρωταγωνιστούσε στη σειρά του ALPHA, την «Αγγελική».

Οι δύο σπουδαίοι ηθοποιοί λοιπόν, ο Κώστας Νικούλι και η Άλκηστις Ζιρώ, θα είναι το ζευγάρι στα Νεοκλασικά του ALPHA που θα μεταφέρει το κωμικό έργο στη μικρή οθόνη, αλλά δικαιολογημένα περιμένουμε μεγάλες ερμηνείες…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις