Σάββατο, 20 Απρ.
12oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

«Κόβουν» την εκπομπή και κόσμος πάει κι έρχεται

«Κόβουν» την εκπομπή και κόσμος πάει κι έρχεται

Αν και κάποιοι υποστήριζαν ότι θα συνεχίσει να είναι στον αέρα η αλήθεια είναι ότι είναι προγραμματισμένο μέσα στον Φεβρουάριο να «κοπεί» και τη θέση της να πάρει το καινούργιο ριάλιτι «Made in Τουρκία».

Όπως σας είχαμε ενημερώσει πρώτα μέσα από το Newsit η καθημερινή εκπομπή «Εδώ» μετρά… μέρες αφού η διοίκηση του ΣΚΑΪ έχει αποφασίσει στη θέση της να βάλει το καινούργιο ριάλιτι «Power of love» που ετοιμάζει η «Acun Medya» με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπακοδήμου και θα γυρίζεται στην Τουρκία. Ωστόσο στο κανάλι του Φαλήρου ετοιμάζουν μία ψυχαγωγική εκπομπή στιλ «Εδώ» που θα προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο. Όχι, δεν θα την παρουσιάζει και αυτήν η Ντορέττα Παπαδημητρίου που θα συνεχίσει μόνο στην καθημερινή εκπομπή «Εδώ Πανόραμα», αλλά επικρατέστερη για να αναλάβει την παρουσίασή της είναι η Σάσα Σταμάτη.

Τις τελευταίες μάλιστα ημέρες στον ΣΚΑΪ γίνονται συνέχεια επαφές αλλά και δοκιμαστικά για να φτιαχτεί το «παρεάκι» της εκπομπής και στο κανάλι του Φαλήρου κόσμος πάει κι έρχεται ή άλλοι μένουν απλά στο χαρτί καθώς άκουσαν την πρόταση και είπαν ευγενικά… «σόρι, αλλά δεν…»!

Στο μακρύ κατάλογο λοιπόν ανάμεσα σε πολλά άλλα ονόματα υπάρχουν (με αλφαβητική σειρά) οι: Ράνια Αλευρά, Διονυσία Ζαπατίνα, Κατερίνα Ζαρίφη, Μαρία Καλπάκη, Ελένη Καρποντίνη, Μαρία Κολλιάτσα, Χάρης Λεμπιδάκης, Τζίνα Μοσχολιού, Αλέξανδρος Πρίφτης, Μιχάλης Ροδόπουλος, Γιώργος Σκρομπόλας, Παναγιώτης Τάτσης και πολλοί πολλοί ακόμα…!

Οι επαφές και τα δοκιμαστικά συνεχίζονται και σήμερα με κάποιους από τους προαναφερθέντες -που είτε δεν έχουν κάνει είτε… δέχτηκαν να κατέβουν στο Φάληρο!- ώστε τα στελέχη του σταθμού να δουν ποιοι «δένουν» με τη Σάσα Σταμάτη που αναμένεται μέσα στον Φεβρουάριο να βγει στον αέρα του ΣΚΑΪ ως… κεντρικιά παρουσιάστρια της εκπομπής…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις