Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ξεκινούν τα live των «Ράδιο Αρύλα»! Το απολαυστικό τρέιλερ

Ξεκινούν τα live των «Ράδιο Αρύλα»! Το απολαυστικό τρέιλερ

Έρχονται… επιστρέφουν… με μεγάλα κέφια. Αποδεικνύεται από το τρέιλερ που κυκλοφόρησε για να ενημερώσουν τους χιλιάααααδες φίλους τους πως όλα είναι έτοιμα και η «Ράδιο Αρβύλα» θα είναι σύντομα ξανά σε live μετάδοση.

Μετά το «διαζύγιο» με τον ΣΚΑΪ ο Αντώνης Κανάκης με τους συνεργάτες του είχαν βγάλει στον αέρα του διαδικτύου, μέσα από το κανάλι της «Ράδιο Αρβύλα» στο YouTube μία εκπομπή με πολύ υλικό που είχαν συγκεντρώσει από το «Greeces Next Top Model». Μετά την ανταπόκριση του κοινού για τη συγκεκριμένη εκπομπή που ήταν αρκετά… περιορισμένη σε σχέση με τη συνηθισμένη θεματολογία της ο Αντώνης Κανάκης και οι συνεργάτες του αποφάσισαν πως η αγαπημένη σατιρική εκπομπή θα επιστρέψει… όπως την ξέραμε και την αγαπήσαμε.

Μέσα από το κανάλι τους στο YouTube λοιπόν σύντομα θα αρχίσουν τις live εκπομπές ώστε να έχουν και την επικοινωνία in time με τους θεατές της. Το πώς… το πότε… αλλά και το πόσο κέφι έχουν αποδεικνύεται στο έξυπνο τρέιλερ που ετοίμασαν.

Σε λίγο καιρό λοιπόν ξεκινούν οι live streaming εκπομπές των «Ράδιο Αρβύλα» και θεωρείται σίγουρο πως θα κερδίσουν και τον αέρα του διαδικτύου…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις