Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

“Ξεπαγώνουν” τον Αρναούτογλου

“Ξεπαγώνουν” τον Αρναούτογλου

Από τη μία «μαχαίρι» κι από την άλλη… μαγείρεμα σε καινούργια προγράμματα που αν δεν τα προσέξουν στο «ψήσιμο» τότε είναι σίγουρο ότι θα καταλήξουν κι αυτά σύντομα στο… χρονοντούλαπο. Τουλάχιστον αυτή τη φορά αποφάσισαν… κάλλιο αργά παρά ποτέ… να ξεπαγώσουν ένα από τα… υλικά που έχει αποδειχτεί πως είναι δυνατό για ορισμένα… τηλε-φαγητά!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου μέχρι αυτή την ώρα, το μεσημέρι της 25ης Οκτωβρίου 2018, στο κανάλι του Αμαρουσίου έχουν αποφασίσει να… ξεπαγώσουν τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Και επισημαίνω την ώρα γιατί δεν θα μου κάνει εντύπωση αν αύριο… κάποιοι στον ΑΝΤ1 έχουν διαφορετική άποψη και καταφέρουν να κρατήσουν τον Αρναούτογλου εκτός αέρα.

Βέβαια για να είμαι ακριβής και να μην βρουν αφορμή ορισμένοι να φουντώσουν τη… σεναριολογία και παραφιλολογία που κυκλοφορεί για… πολέμιους του συγκεκριμένου παρουσιαστή αλλά και του Γιώργου Λιάγκα να τονίσω ότι γράφοντας «κάποιοι στον ΑΝΤ1» αναφέρομαι σε πρόσωπα που κατοικοεδρεύουν στο Μαρούσι και στις γύρω από αυτές περιοχές κι όχι… δεκάδες χιλιόμετρα μακριά από αυτό!

Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου, αν δεν αλλάξει κάτι τις επόμενες ημέρες τότε μέσα στον ερχόμενο μήνα, τον Νοέμβριο, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα βγει από το… ψυγείο του ΑΝΤ1 αναλαμβάνοντας δύο φορές τη βδομάδα την παρουσίαση late night talk show στον αέρα του.

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις