Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Λάβετε θέσεις: οι «Άγριες Μέλισσες» επιστρέφουν σε νέα ώρα – Δείτε trailer

Λάβετε θέσεις: οι «Άγριες Μέλισσες» επιστρέφουν σε νέα ώρα – Δείτε trailer

Πέταξαν στο τηλεοπτικό τοπίο και μάλιστα ψηλά στους πίνακες τηλεθέασης ανεβάζοντας παράλληλα και τον πήχη στην παραγωγή καθημερινής (…και όχι μόνο!) μυθοπλασίας. Οι «Άγριες Μέλισσες» ετοιμάζονται να πετάξουν ξανά… γλυκαίνοντας τους τηλεθεατές αφού δικαιολογημένα το σενάριο των Μελίνας Τσαμπάνη και Πέτρου Καλκόβαλη έχει κερδίσει μεγάλη μερίδα του τηλεοπτικού κοινού.

Αυτή τη σεζόν οι «Άγριες Μέλισσες» θα προβάλλονται σε νέα ώρα, στις 10 το βράδυ και οι τηλεθεατές μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 θα παρακολουθούν ό,τι συμβαίνει στο Διαφάνι με τους ήρωές του να ξετυλίγουν τη ζωή και το μύθο τους!

Και δικαιολογημένα εκτιμάται πως οι «Μέλισσες» θα συνεχίσουν να… κεντρίζουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών αφού, πως αναφέρεται και στην ανακοίνωση του σταθμού «Μια συνταρακτική αποκάλυψη, μια ομολογία, μια απόπειρα δολοφονίας και μια αυτοθυσία, οδηγούν σε χιονοστιβάδα συνταρακτικών αποκαλύψεων και γεγονότων που θα αφήσουν βαθιά σημαδεμένους όλους τους ήρωες.

Μια νέα ζωή ξεκινά για την Ελένη, την Ασημίνα και τη Δρόσω. Για πρώτη φορά, όμως, θα ακολουθήσουν διαφορετικούς δρόμους γεμάτους αγκάθια, σαν να πληρώνουν, με διαφορετικό τρόπο η καθεμιά, το έγκλημα του παρελθόντος. Ένα παιδί έχει αλλάξει χέρια, αφήνοντας μεγάλες πληγές. Ένας μοιραίος έρωτας δεν έχει βρει το λιμάνι του. Ο κύκλος αίματος που άνοιξε με τον θάνατο του πατέρα τους, δεν έχει κλείσει. Η δικαιοσύνη δεν έχει ακόμα αποδοθεί…

Οι τρεις αδελφές θα καταφέρουν να βρεθούν και πάλι μαζί ενωμένες, αφήνοντας πίσω τον εφιάλτη που έζησαν;»

Συντελεστές:
Σκηνοθεσία σειράς: Λευτέρης Χαρίτος  
Σκηνοθέτες: Σπύρος Μιχαλόπουλος, Σταμάτης Πατρώνης
Σενάριο: Μελίνα Τσαμπάνη,  Πέτρος Καλκόβαλης
Διεύθυνση Φωτογραφίας:  Βαγγέλης Κατριτζιδάκης, Δημήτρης Θεοδωρίδης
Σκηνογράφος: Αντώνης Χαλκιάς
Ενδυματολόγος: Τριάδα Παπαδάκη
Μοντάζ: Λύδια Αντώνοβα
Εκτέλεση Παραγωγής: JK Productions

Πρωταγωνιστούν: Μαρία Κίτσου, Έλλη Τρίγγου, Δανάη Μιχαλάκη, Κατερίνα Διδασκάλου, Γιάννης Στάνκογλου, Λεωνίδας Κακούρης, Παύλος Ορκόπουλος, Γιώργος Σουξές, Γιώργος Γάλλος, Θεοφανία Παπαθωμά, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Αναστάσης Ροϊλός, Χρήστος Πλαΐνης, Γιώργος Γεροντιδάκης, Θανάσης Κουρλαμπάς, Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, Γιάννης Κουκουράκης, Μαρία Πετεβή, Αλίκη Αλεξανδράκη, Νίκος Ψαρράς, Αμαλία Καβάλη, Κωστής Σαββιδάκης, Αλέξανδρος Καλπακίδης, Ελένη Καρακάση, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Γιώργος Ηλιόπουλος, Κωνσταντίνος Δανίκας, Μαρία Αντουλινάκη, Δανάη Λουκάκη.
Στον ρόλο της Ανέτ Ρουσσώ η Κάτια Δανδουλάκη

Στον Β’ κύκλο της σειράς μπαίνουν και οι:

Βασίλης Μπισμπίκης, Αργύρης Πανταζάρας, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Γιάννης Νταλιάνης, Στέλλα Γκίκα, Δημήτρης Μαζιώτης, Συμεών Τσακίρης, Εύα Σιμάτου, Γιάννης Βασιλώτος, κ.ά.

Η πρεμιέρα της σειράς για την καινούργια σεζόν είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, στις 22:00 και θα προβάλλεται καθημερινά από τον ΑΝΤ1.

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις