Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

“Λόγω τιμής” και “Θα γίνει της πολυκατοικίας” – Αλλαγές στις σειρές

“Λόγω τιμής” και “Θα γίνει της πολυκατοικίας” – Αλλαγές στις σειρές

Σκληρή και ανταγωνιστική η φετινή τηλεοπτική σεζόν με προγράμματα, ιδιαίτερα σειρές, που αξίζει να παρακολουθήσεις να βρίσκονται απέναντι και τους τηλεθεατές δικαιολογημένα να παραπονιούνται στα social media. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που ο ΣΚΑΪ κάνει αλλαγή στον προγραμματισμό του.

Οι δικαιολογημένες υψηλές πτήσεις της σειράς του ΑΝΤ1 «Άγριες Μέλισσες» στους πίνακες τηλεθέασης είχε ως αποτέλεσμα να διαγράψει χαμηλότερες από αυτές που θα έπρεπε η σειρά «Λόγω Τιμής».

Ο προγραμματισμός του ΑΝΤ1 να προβάλει τη σειρά του τέσσερις ημέρες είχε ως αποτέλεσμα οι τηλεθεατές να μην… μετακομίζουν για να παρακολουθήσουν μία εβδομαδιαία καλή σειρά, όπως είναι η «Λόγω Τιμής». Ωστόσο λόγω της ιστορίας και της απαιτούμενης σήμανσης η σειρά δεν μπορεί να προβάλλεται νωρίτερα, αλλά αποφάσισαν να την… μετακομίσουν και να αλλάξει μέρα.
Από την επόμενη βδομάδα λοιπόν η πολύ καλή σειρά της Μιρέλλας Παπαοικονόμου θα μεταδίδεται κάθε Πέμπτη, στις 23:00, αμέσως δηλαδή μετά τη σειρά «8 Λέξεις».

Αλλαγή όμως και για τη σειρά «Θα γίνει της πολυκατοικίας» που επίσης έπεσε… θύμα στη μάχη με τις «Άγριες μέλισσες». Από την επόμενη βδομάδα λοιπόν η σειρά θα προβάλλεται μόνο μία φορά κάθε βδομάδα και συγκεκριμένα κάθε Παρασκευή στις 21:00 και στη συνέχεια θα δίνει σκυτάλη στο «Voice».

Έτσι λοιπόν από την επόμενη βδομάδα ο ΣΚΑΪ αλλάζει το πρόγραμμά του μετακομίζοντας τις «Λόγω Τιμής» και «Θα γίνει της πολυκατοικίας», ενώ κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη, στις 23:00, αμέσως μετά τις «8 Λέξεις» θα προβάλλει ταινίες από τον παγκόσμιο κινηματογράφο.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις