Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Μάγισσα: η απόφαση του ΑΝΤ1 για την πολυαναμενόμενη σειρά

Μάγισσα: η απόφαση του ΑΝΤ1 για την πολυαναμενόμενη σειρά

Μια σίγουρα δυσάρεστη εξέλιξη για τη Μάγισσα, τη σειρά που φέρει τρεις δυνατές υπογραφές: της Μελίνας Τσαμπάνη και του Πέτρου Καλκόβαλη στο σενάριο και του Λευτέρη Χαρίτου στη σκηνοθεσία. Τα σχέδια του ΑΝΤ1

Οι τρεις συντελεστές, με τη συμμετοχή βεβαίως εξαιρετικών ηθοποιών και των υπόλοιπων συνεργατών τους, δημιούργησαν τις Άγριες Μέλισσες στον ΑΝΤ1, τη σειρά που ανέβασε τον πήχη στην εγχώρια παραγωγή μυθοπλασίας και μάλιστα σε μία καθημερινή σειρά με προσεγμένο σενάριο, εκπληκτικές ερμηνείες και κινηματογραφικής αισθητικής σκηνοθεσία.

Όπως πρώτα είχα αναφέρει στο Newsit.gr η αποδεδειγμένα επιτυχημένη τριάδα θα συνεργαστεί ξανά για τη Μάγισσα, με την ιστορία να εξελίσσεται στη Μάνη το 1818. Η σειρά ήταν αρχικά προγραμματισμένο να βγει στον ΑΝΤ1 στις αρχές της σεζόν και να ήταν ένα πολύ δυνατό «όπλο» του σταθμού στη μάχη της τηλεθέασης.

Ωστόσο η μετακίνηση διεξαγωγής του Μουντιάλ τον Νοέμβριο προκάλεσε πολλές αλλαγές στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, μία εκ των οποίων ήταν και ο προγραμματισμός της Μάγισσας για τις αρχές της νέας χρονιάς.

Φαίνεται όμως, πως η Μάγισσα θα καθυστερήσει αρκετά να βγει στον αέρα, με τη διοίκηση του σταθμού μάλιστα να την προγραμματίζει για τις αρχές της επόμενης σεζόν, δηλαδή από τον Σεπτέμβριο. Ενδεικτικό είναι ότι αν και στο κανάλι του Αμαρουσίου έχουν αποφασίσει και ανακοινώσει τη σειρά από τις αρχές της σεζόν, δεν έχουν ακόμα ξεκινήσει γυρίσματα… για να μην αναφέρω ότι ακόμα δεν έχει ολοκληρωθεί το επιβλητικό σκηνικό που απαιτεί πέτρινους μανιάτικους πύργους.

Δικαιολογημένα εκτιμάται ότι αυτή η απόφαση… καθυστέρηση… αναβολή του ΑΝΤ1 και της εταιρείας παραγωγής να μην έχει γίνει ευχάριστα αποδεκτή από τους συντελεστές, ιδιαίτερα από τους σημαντικούς ηθοποιούς (Έλλη Τρίγγου, Γιώργο Γάλλο, Αναστάσιο Ροϊλό, Νίκο Ψαρρά, Κατερίνα Λέχου, Μαρκέλλα Γιαννάτου και πολλούς ακόμα σπουδαίους ηθοποιούς), που αρνήθηκαν άλλες προτάσεις για να είναι στη Μάγισσα, αλλά τελικά θα αρχίζουν να εργάζονται… και να αμείβονται… νεξτ γίαρ!

Βέβαια επειδή στο κανάλι του Αμαρουσίου μας έχουν… συνηθίσει σε αποφάσεις της τελευταίας στιγμής δεν αποκλείεται όταν ξεκινήσουν τα γυρίσματα και διαπιστώσουν ότι έχουν στα χέρια τους μία ακόμα πιο εξελιγμένη σειρά από τις «Άγριες Μέλισσες», να αποφασίσουν να βγάλουν ορισμένα επεισόδια μετά το Πάσχα, αναλόγως όμως και τον πολιτικών εξελίξεων.

Πάντως είναι σίγουρο ότι στον ΑΝΤ1 χρειάζονται… μαγικά για να καταφέρουν να συγκεντρώσουν στη συχνότητά τους περισσότερους τηλεθεατές κυρίως στην prime time ζώνη τους και να μην δουν να αδειάζουν πάλι οι… κερκίδες τους μετά το Μουντιάλ…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις