Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Μάρκος Σεφερλής και Έλενα Τσαβαλιά ξεκινούν μαζί στον ΑΝΤ1

Μάρκος Σεφερλής και Έλενα Τσαβαλιά ξεκινούν μαζί στον ΑΝΤ1

Ζευγάρι στη ζωή, ζευγάρι ξανά και στην τηλεοπτική σκηνή, αλλά σε κάτι καινούργιο. Μάρκος Σεφερλής και Έλενα Τσαβαλιά ετοιμάζονται, κυριολεκτικά για μεγάλα παιχνίδια!

Όπως πρώτα είχα αναφέρει στο newsit.gr ο ΑΝΤ1 εξασφάλισε τα δικαιώματα ενός καινούργιου στη χώρα μας τηλεπαιχνιδιού, του Family Game Night. Σε αυτό διαγωνίζονται τα μέλη δύο οικογενειών, σε γνωστά παιχνίδια, τα οποία όμως είναι εντυπωσιακά λόγω των μεγάλων κατασκευών τους.

Το οικογενειακό αυτό παιχνίδι, όπως δηλώνει κι ο τίτλος του έχει προβληθεί με επιτυχία σε πολλές χώρες καταφέρνοντας να φέρνει στο στούντιο πολλές οικογένειες, αλλά και να το παρακολουθούν… οικογενειακώς πολλοί τηλεθεατές. Για το συγκεκριμένο μάλιστα παιχνίδι στο κανάλι του Αμαρουσίου έγιναν πολλά δοκιμαστικά, αλλά η ιδέα που έπεσε στο τραπέζι έκανε όλους να συμφωνήσουν πως ιδανικό ζευγάρι παρουσιαστών θα ήταν ο Μάρκος Σεφερλής με την Έλενα Τσαβαλιά.

Έτσι λοιπόν τους έγινε η πρόταση και μετά από επαφές δέχτηκαν να παρουσιάσουν το Family Game Night, αφού σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου στα τέλη της προηγούμενης βδομάδας έπεσαν κι οι οριστικές υπογραφές. Τι σημαίνει αυτό; Ότι ο Μάρκος Σεφερλής θα συνεχίσει να παρουσιάζει καθημερινά το 5Χ5, αλλά κάθε σαββατοκύριακο, μαζί με την Έλενα Τσαβαλιά θα καλεί άλλες οικογένειες με μέλη ακόμα και μικρών ηλικιών για να παίζουν… οικογενειακά.

Σύμφωνα μάλιστα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου και ανάλογα με την πορεία του Family Game Night στους πίνακες τηλεθέασης δεν αποκλείεται να προβάλλεται και ένα έξτρα επεισόδιό του, στη θέση του RoukZouk Special, αν δεν μπορούν να γίνουν επεισόδια λόγω των θεατρικών υποχρεώσεων της Ζέτας Μακρυπούλια. Πάντως, επιθυμία του ΑΝΤ1 είναι το Family Game Night να κάνει σύντομα πρεμιέρα, αλλά λόγω των μεγάλων κατασκευών που απαιτούνται για το συγκεκριμένο τηλεπαιχνίδι εκτιμάται ότι Μάρκος Σεφερλής και Έλενα Τσαβαλιά θα καλωσορίσουν μαζί τους τηλεθεατές στις αρχές της νέας χρονιάς…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις