Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Master Chef: Master αλλά όχι Chef

Master Chef: Master αλλά όχι Chef

Το ριάλιτι μαγειρικής προβάλλεται για δεύτερη σεζόν από το STAR καταφέρνοντας να ανεβάσει τις πτήσεις του σταθμού στους πίνακες τηλεθέασης. Μάλλον… διορθώνω: το ριάλιτι… σκέτο!

Γιατί το μόνο… μαγειρικό που υπάρχει είναι τα «μαγειρέματα» που κάνουν με σκοπό να τονίσουν τα ριάλιτι στοιχεία που δεν έχουν καμία σχέση με τις μαγειρικές ικανότητες των διαγωνιζομένων. Κάτι στο οποίο φαίνεται να αντιδρά και ο ίδιος ο…master του, η ξένη εταιρεία που έχει τα δικαιώματα, υποστηρίζοντας δικαιολογημένα ότι το τηλεοπτικό προϊόν του STAR δεν είναι το… κλασσικό «Master Chef»!

Δεν είναι τυχαίο που συγκρίνεται σε… πγιότητα με το «Power of love» αφού το ριάλιτι του ΣΚΑΪ έχει κερδίσει τηλεθεατές με την trash θεματολογία ενώ το «Master Chef» με την… trash στροφή του. Στροφή την οποία αρνήθηκε να κάνει ο Δημήτρης Σκαρμούτσος αποφεύγοντας για χάρη της τηλεθέασης να… εξυπηρετήσει τους σκοπούς τους και να υπηρετήσει τη ριάλιτι εκδοχή του «παιχνιδιού μαγειρικής», όπως θέλουν να το αναφέρουν.

Εύλογα λοιπόν εκτιμάται ότι μετά το τέλος προβολής τους οι μεν νικητές στο dating show του ΣΚΑΪ θα προσπαθήσουν να… ζήσουν τον έρωτά τους, ενώ ο νικητής από το ριάλιτι του STAR θα πρέπει να πείσει για τις μαγειρικές ικανότητές του. Άλλωστε η μόνη διαφορά τους είναι ότι το ένα γυρίζεται στην Τουρκία και το άλλο στην Κηφισιά, αλλά το ίδιο trash τηλεοπτικό αποτέλεσμα προκύπτει από τους δύο… κατασκευαστές.

Βέβαια στο κανάλι της Κηφισιάς… πέρα βρέχει αφού το ριάλιτι (σκέτο!) καταφέρνει να σημειώσει υψηλές τηλεθεάσεις, οπότε μάλλον δεν… καίγονται που το «MasterChef» της φετινής σεζόν είναι master για την τηλεθέαση αλλά όχι chef…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις