Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η «μεγάλη γιορτή της ποδηλασίας», ο ΔΕΗ Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας, φέρνοντας τη χώρα μας και στο επίκεντρο των διεθνών αθλητικών διοργανώσεων με 21 ομάδες και 140 αθλητές που εκπροσώπησαν 26 χώρες.

Η Betsson, ως μεγάλος χορηγός αυτού του εξαιρετικού αθλητικού event, ήταν εκεί για να δώσει τον παλμό και στις 6 γεωγραφικές ενότητες στις οποίες πραγματοποιήθηκε η διοργάνωση.

Το 1ο ετάπ (σημ: οριοθετημένη διαδρομή) ξεκίνησε από το πανέμορφο Ηράκλειο της Κρήτης και ολοκληρώθηκε στο Παλαιό Λιμάνι των Χανίων. Στην συνέχεια, το 2ο ετάπ πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, όπου η αφετηρία ήταν στο ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ με τον τερματισμό να γίνεται στην Ιτέα, ενώ στο 3ο ετάπ οι ποδηλάτες ξεκίνησαν από τους μαγευτικούς Δελφούς και τερμάτισαν στην όμορφη Καρδίτσα.

Από εκεί έγινε και η εκκίνηση του 4ου ετάπ που σταμάτησε στη Λάρισα, με το 5ο και τελευταίο ετάπ να ξεκινάει από την Καλαμπάκα και να ολοκληρώνεται με ανυπομονησία στα Ιωάννινα .

Ιδιαίτερα αισθητή ήταν η παρουσία του Betsson Bus, το οποίο εκτός από χαμόγελα και όμορφες στιγμές με τη μουσική του, μοίρασε όλες τις ημέρες του αγώνα και πολλά πλούσια δώρα σε όσους βρέθηκαν κοντά του. Πιο συγκεκριμένα χάρισε μπλούζες, αναμνηστικά μπρελόκ, stressballs, αλλά και κράνη προστασίας σε πλήρη εναρμόνιση με τη φιλοσοφία της διοργάνωσης που είναι και η ενίσχυση της ποδηλατικής κουλτούρας στην χώρα μας.

Ταυτόχρονα, το παρών έδωσε και ο Αμερικανός Πρέσβης στην Ελλάδα και υποψήφιος Υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ για θέματα ενέργειας, Τζέφρι Πάιατ, ο οποίος ως δεινός ποδηλάτης θα λάβει και τη Φανέλα της Ανάβασης που είναι στα χρώματα της Betsson ως αναμνηστικό δώρο του ΔΕΗ Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας 2022!

Η απονομή των βραβείων των νικητών έγινε σε μία λαμπερή εκδήλωση στα Ιωάννινα, με την Betsson να μοιράζει πάλι αμέτρητα δώρα στο κοινό, το οποίο «ντύθηκε στα πορτοκαλί» και γιόρτασε μαζί της τη λήξη του μεγάλου αυτού αθλητικού γεγονότος.

Μεγάλος νικητής του ΔΕΗ Ποδηλατικού Γύρου Ελλάδας ήταν ο Aaron Gate ενώ την κόκκινη φανέλα την κέρδισε ο Nils Lau Broge. Ο U23 νικητής ήταν ο David Gonzalez Lopez.

Νικητής της πολυπόθητης πορτοκαλί φανέλας Betsson King of the Mountains ήταν ο Embret Svestad-Bårdseng, ο οποίος στο τελευταίο ετάπ κατάφερε να πάρει μέσα από τα χέρια του τη φανέλα από το Νεοζηλανδό James Fouche της Blackspoke, που την κράτησε για τρεις συνεχόμενες φορές.

O Embret Svestad-Bårdseng για να αναδειχθεί «Βασιλιάς των Βουνών» έπρεπε να συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους μόλις περάσει την κορυφή του βουνού, στο λεγόμενο σπριντ ανάβασης.

Άξια αναφοράς πάντως είναι και η κίνηση του Fouche, που όντας βαθιά συγκινημένος δώρισε τη μία από τις φανέλες που κέρδισε στην Betsson, γεμάτη με υπογραφές από το τιμ του, ευχαριστώντας με αυτόν τον τρόπο την εταιρεία.

Από τη μεριά της, η εταιρία δηλώνει την ευγνωμοσύνη της που της δόθηκε η ευκαιρία να είναι ο μεγάλος χορηγός μίας τέτοιας θεαματικής διοργάνωσης και ευχαριστεί θερμά τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη για την εμπιστοσύνη του προς το πρόσωπό της.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις