Παρασκευή, 19 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

MEGA: το brand name, οι σειρές και οι αντιδράσεις

MEGA: το brand name, οι σειρές και οι αντιδράσεις

Στην εταιρεία «Alter Ego» του Βαγγέλη Μαρινάκη έχει περάσει μετά τον πλειστηριασμό η ταινιοθήκη, το αρχείο και το λογότυπο του MEGA, αλλάζοντας το σκηνικό στο τηλεοπτικό τοπίο.

Η ίδια εταιρεία του επιχειρηματία έχοντας αποσπάσει και την έκτη άδεια πανελλήνιας εμβέλειας γενικού περιεχομένου ετοιμάζεται να εκπέμψει μέσα στο μήνα τον καινούργιο τηλεοπτικό σταθμό, το ONE, που προς το παρόν εκπέμπει μέσα από τις συνδρομητικές πλατφόρμες και το διαδίκτυο.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες μία από τις σκέψεις της διοίκησης λέγεται ότι είναι να χρησιμοποιήσουν τον «ιστορικό» τίτλο του MEGA στον καινούργιο τηλεοπτικό σταθμό. Το brand name του είναι ισχυρό και μαζί με αυτό είναι η ιστοσελίδα του αλλά και οι λογαριασμοί του στα social media που έχουν πολλούς ακολούθους. Όλα προς το παρόν εξετάζονται ενδελεχώς καθώς υπάρχουν αρκετές νομικές εκκρεμότητες.

Το ίδιο… κουβάρι υπάρχει και για τις σειρές και το νομικό τμήμα πρέπει να εξετάσει για την κάθε μία ποιοι είναι οι… εμπλεκόμενοι, που μπορεί να είναι από δημιουργούς, παραγωγούς αλλά και ξένες εταιρείες παραγωγής που έχουν παραχωρήσει τα format για ορισμένο χρόνο.

Αναμφισβήτητα ο υπό ίδρυση τηλεοπτικός σταθμός μετά την κίνηση του επιχειρηματία απέκτησε ένα πολύ δυνατό και ισχυρό πρόγραμμα και brand name, αλλά απομένει ακόμα πολύς χρόνος για να ξετυλιχθεί το κουβάρι και να μπορέσουμε να απολαύσουμε ξανά αγαπημένες σειρές στη συχνότητα του καινούργιου σταθμού που θέλει να γίνει… Mega One στο τηλεοπτικό τοπίο…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις