Μεταγραφή εξπρές από ΕΡΤ σε ΑΝΤ1

Αποφάσισε να αποχωρήσει από τη δημόσια τηλεόραση και να ενταχθεί στο δυναμικό ιδιωτικού σταθμού. Η πρόταση από τον ΑΝΤ1 έγινε πριν λίγες ημέρες και οι επαφές με την καινούργια τηλεοπτική της «οικογένεια» ήταν σύντομες, περιεκτικές και αποτελεσματικές , οπότε με διαδικασία… εξπρές εγένετο η μεταγραφή.

Έτσι τη μία ημέρα καλημέρισε ξανά τους τηλεθεατές από τη συχνότητα της ΕΡΤ1 αλλά μετά από πολύ λίγες ημέρες θα πει «καλημέρα» από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Ο λόγος για την Ηρώ Ράντου, τη δημοσιογράφο που έως χθες έλεγε το πρώτο δελτίο της ημέρας από τη συχνότητα της ΕΡΤ1.

Η Ηρώ Ράντου παρουσίαζε το δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1 καθημερινά, στις 6 το πρωί, αλλά και το επόμενο, στις 8 το πρωί, μέσα από την πρωινή ενημερωτική εκπομπή της δημόσιας τηλεόρασης. Χθες όμως υπέβαλε την παραίτησή της και το μεσημέρι αποχαιρέτησε τους συναδέλφους της στην ΕΡΤ αφού από σήμερα ανήκει στο δυναμικό του ΑΝΤ1. Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες μου η δημοσιογράφος θα συνεχίσει να είναι στην πρωινή ενημερωτική ζώνη, αλλά αυτή του σαββατοκύριακου, αφού θα είναι μαζί με τους Νίκο Ρογκάκο και Παναγιώτη Στάθη στην εκπομπή «Πρωινοί Τύποι».

Έτσι, οι δύο έμπειροι δημοσιογράφοι από αυτό το σαββατοκύριακο θα έχουν πλέον μαζί τους και την Ηρώ Ράντου ώστε από τις 6:30 έως τις 10 το πρωί να συνεχίσουν να δίνουν μαζί τη μάχη της ενημέρωσης… αλλά και της τηλεθέασης, βεβαίως βεβαίως…!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις

BarkingWell Media: Δίπλα στην Καινούργιου και τους παρουσιαστές των ψυχαγωγικών εκπομπών

BarkingWell Media: Δίπλα στην Καινούργιου και τους παρουσιαστές των ψυχαγωγικών εκπομπών

Στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου τάσσεται με ανακοίνωσή της η BarkingWell Media. Η εταιρεία παραγωγής τονίζει, μάλιστα, πως βρίσκεται δίπλα στους παρουσιαστές αλλά απέναντι σε ... Διαβάστε περισσότερα
Η συνέντευξη του πρίγκιπα Χάρι – Γιατί αποσύρθηκε από τα βασιλικά του καθήκοντα (βίντεο)

Η συνέντευξη του πρίγκιπα Χάρι – Γιατί αποσύρθηκε από τα βασιλικά του καθήκοντα (βίντεο)

Μία ιδιαίτερη συνάντηση αλλά και μία συνέντευξη που δημιούργησε ποικίλα σχόλια και πολλές αντιδράσεις, ακόμα και από τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ. Ο πρίγκιπα Χάρι της ... Διαβάστε περισσότερα