Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

«Μετακόμισε» και… μεταναστεύει!

«Μετακόμισε» και… μεταναστεύει!

Είναι από τα πρόσωπα που έκανε πέρυσι το τηλεοπτικό ντεμπούτο αλλά κατάφερε να σημειώσει υψηλές τηλεθεάσεις και μάλιστα να… μετακομίσει σε άλλη τηλεοπτική στέγη.

Λόγω μάλιστα αυτής της «μετακόμισης» μπορούμε να πούμε ότι… μεταναστεύει αφού για τις ανάγκες των γυρισμάτων θα βρίσκεται αρκετό καιρό εκτός Ελλάδος, θέλοντας να ξεναγεί τους τηλεθεατές με πολυήμερα γυρίσματα του κάθε τόπου!

Ο λόγος για τον Νίκο Κοκλώνη που πήρε «διαζύγιο» από τον ΣΚΑΪ και έτσι την καινούργια σεζόν θα βγάλει το «Celebrity Travel» του από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Η ταξιδιωτική εκπομπή θα βγει στον αέρα μέσα στον Οκτώβριο και για αυτό τα γυρίσματα επιβάλλεται να ξεκινήσουν άμεσα και πρώτος σταθμός τους είναι η Αμερική.

Μαζί λοιπόν με το σκηνοθέτη Κώστα Καπετανίδη και τους συνεργάτες του αλλά και πολλούς καλεσμένους ο Νίκος Κοκλώνης θα ξεναγήσει τους τηλεθεατές στο Λος Άντζελες, στο Σαν Φρανσίσκο, το Λας Βέγκας και φυσικά τη Νέα Υόρκη. Καλεσμένοι του στα επεισόδια «Made In USA» θα δούμε πολλά και αγαπητά πρόσωπα, όπως τους Ιωάννα Τριανταφυλλίδη, Πάνο Βλάχο και Καλομοίρα που μένουν εκεί, αλλά και τους Αντώνη Ρέμο, Μπέτυ Μαγγίρα, Δημήτρη Ουγγαρέζο, Ιλένια Ουίλιαμς, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και κάποιο ακόμα γνωστό πρόσωπο που δεν θα προδώσω για να μην προκύψει πρόβλημα με άλλον τηλεοπτικό σταθμό!

Όπως καταλαβαίνετε τα γυρίσματα θα διαρκέσουν πολλές μέρες αλλά με γοργούς ρυθμούς γιατί η πρεμιέρα του «Celebrity Travel» από τον ΑΝΤ1 είναι προγραμματισμένο να γίνει την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου, οπότε ο χρόνος πιέζει!

Τέλος, αξίζει να αναφέρω ότι εξαιτίας των απαιτητικών πολυήμερων γυρισμάτων για το «Celebrity Travel» μπαίνει προς το παρόν στην άκρη το σχέδιο για ψυχαγωγική εκπομπή με τον Νίκο Κοκλώνη, αλλά στο κανάλι του Αμαρουσίου θα το επανεξετάσουν στο τέλος του χρόνου για το αν θα βγει στο μέσο της σεζόν και εφόσον βεβαίως έχουν γυριστεί αρκετά επεισόδια από την ταξιδιωτική εκπομπή…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις