Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Μετακομίζει και επιστρέφει στην πρωινή ζώνη

Μετακομίζει και επιστρέφει στην πρωινή ζώνη

Αλλαγές… μετακομίσεις… μεταγραφές. Έντονη δραστηριότητα και τους καλοκαιρινούς μήνες στο τηλεοπτικό τοπίο και όπως φαίνεται… τελειωμό δεν έχει.

Όπως ανακοινώθηκε επίσημα από το OPEN στο δυναμικό του ανήκει πλέον ο Άκης Παυλόπουλος που αν και δεν αναφερόταν στο δελτίο Τύπου θα αναλάβει την πρωινή ενημερωτική εκπομπή του σταθμού, από τις 7:00 έως τις 10:00.
Δίπλα του μάλιστα θα βρεθεί ένα πρόσωπο που βρισκόταν στον ΑΝΤ1 και μάλιστα μέχρι πριν από λίγα χρόνια ήταν πάλι στην πρωινή ενημερωτική ζώνη, δίπλα από τον Γιώργο Παπαδάκη. Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου μαζί με τον Άκη Παυλόπουλο θα είναι η Ντόρα Κουτροκόη που αποχώρησε από τον ΑΝΤ1 για να ενταχθεί στο δυναμικό του OPEN.

Εκτός από τον Άκη Παυλόπουλο και την Ντόρα Κουτροκόη έχει προταθεί να είναι σχολιαστής στην εκπομπή ο Γιάννης Σαραντάκος που παρουσίαζε τη συγκεκριμένη εκπομπή την περυσινή σεζόν μαζί με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, ο οποίος θα μετακομίσει στην πιο… πρωινή ζώνη, από τις 5:30 έως τις 7:00 για να παρουσιάζει την εκπομπή με την Ανθή Βούλγαρη.
Αξίζει πάντως να αναφέρω ότι η γραμμή που φαίνεται να δίνεται στο ενημερωτικό τμήμα του OPEN είναι να στραφούν προς ειδήσεις κοινωνικού περιεχομένου και λιγότερο πολιτικού, πιστεύοντας ότι έτσι… μπορεί και να ανεβάσουν τις χαμηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης.

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις