Παρασκευή, 29 Μαρ.
22oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα: Σαρώνει στους πίνακες τηλεθέασης

Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα: Σαρώνει στους πίνακες τηλεθέασης

Κάποιοι το έριξαν στη… μουρμούρα και ήθελαν να την κόψουν αλλά ευτυχώς πήρε το πράσινο φως και για την καινούργια σεζόν. Και μάλιστα αποδεικνύει ότι οι τηλεθεατές όχι μόνο εξακολουθούν δικαιολογημένα για 6η σεζόν να αγαπάνε τη σειρά αλλά την περιμένουν πώς και πώς…!

Χαρακτηριστικό είναι ότι η σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» στην πρεμιέρα της προχθές, την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου, σημείωσε 25,4% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 24,6% στο δυναμικό κοινό. Σαρωτική η πορεία της σειράς και χθες, την Πέμπτη 4 Οκτωβρίου, με τη «Μουρμούρα» να δίνει στον ALPHA 25% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 26,1% στο δυναμικό κοινό. Αν μάλιστα παρατηρήσουμε τις μετρήσεις τηλεθέασης της Nielsen σε επιμέρους ομάδες τηλεθεατών βλέπουμε ότι στις γυναίκες ηλικίας 15 έως 24 ετών χθες η «Μουρμούρα» σημείωσε 44,9% μέσο όρο!

Όπως φαίνεται λοιπόν και τη φετινή σεζόν η σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» θα συνεχίσει να είναι talk of the tv και μάλιστα όπως πληροφορούμαι θα υπάρξουν και πρόσωπα έκπληξη, όπως πολύ σύντομα, γύρω στο 6ο επεισόδιο, θα απολαύσουμε και τον σπουδαίο Γιώργο Κωνσταντίνο που ως αδερφός της Βούλας έρχεται να αναστατώσει τη ζωή της με τον Μηνά. Βέβαια αυτό στο 6ο επεισόδιο, που θα προβληθεί την Πέμπτη 18 Οκτωβρίου, αλλά για να είστε προετοιμασμένοι για αυτά που ακολουθούν την επόμενη βδομάδα, πάρτε μία γεύση… μουρμούρας.

Στο 3ο επεισόδιο, της Τετάρτης 10 Οκτωβρίου, η Βούλα αποφασίζει να δουλέψει και δίνει το κινητό του Μηνά για συστάσεις. Κίνηση όχι και τόσο αποτελεσματική τελικά…

Προσπαθώντας να αλλάξει στυλ με τη βοήθεια της Βέλης, ο Άγγελος θα βιώσει το μεγαλύτερο μαρτύριο κάθε άντρα… το να πηγαίνεις για ψώνια με την κοπέλα σου.

Ο Ηλίας, έχοντας αναλάβει τη θέση του διευθυντή στο νεοσύστατο σώμα πάταξης της φοροδιαφυγής, ρίχνει το πρώτο πρόστιμο σε Πυργιώτη. Την ίδια μέρα, κάποιος τού τρακάρει το αμάξι. Η Καίτη είναι σίγουρη πως δεν πρόκειται για κάποια απλή σύμπτωση…

Ο Μπάμπης εξαιτίας ενός μπουφέ που θέλει η Ξένια να φέρει σπίτι ανακαλύπτει ότι η Ξένια είναι αυτή που κάνει κουμάντο στο σπίτι. Έτσι ο μπουφές γίνεται το μήλο της έριδος.

Guest: Ελένη Γερασιμίδου (Ελπινίκη), Κωνσταντίνα Λιναρδάτου(Σοφία)

Στο 4ο επεισόδιο της Πέμπτης 11 Οκτωβρίου, είναι η τελευταία μέρα της Ελπινίκης στον Πύργο κι έχει βαλθεί να αφήσει τον Ηλία σε καλά χέρια. Γι’ αυτό μυεί την Καίτη σε παραδοσιακές συνταγές από την Άρτα.

Η Σοφία κόλλησε με μια ξένη σειρά στο ίντερνετ.  Ο Μπάμπης και η Ξένια της «βάζουν χέρι», αλλά αγνοούν κάτι σημαντικό.

Αποφασισμένη η Βούλα να βρει οπωσδήποτε δουλειά, φτιάχνει ένα βιογραφικό υπερπαραγωγή. Ο Μηνάς, όμως, θέλει να της χαλάσει τα σχέδια…

Ένα βράδυ η Βέλη αρχίζει να σκουπίζει… και να ξεσκονίζει… και να μαγειρεύει…! Και όσο η «νοικοκυρίστικη» εμμονή της μεγαλώνει, τόσο ο Άγγελος υποψιάζεται ότι κάτι πάει στραβά.

Guest: Ελένη Γερασιμίδου (Ελπινίκη), Κωνσταντίνα Λιναρδάτου (Σοφία), Μιχάλης Προσπαθόπουλος (Γιωργάκης)

Η συνέχεια επί της οθόνης του ALPHA και είναι σίγουρο ότι θα περάσετε καλά…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις