Τετάρτη, 24 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: Παρακολουθούσα το «Your Face Sounds Familiar»

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: Παρακολουθούσα το «Your Face Sounds Familiar»

Συνέντευξη Τύπου για τον καινούργιο κύκλο του «Your Face Sounds Familiar» έγινε σήμερα το μεσημέρι αφού σε λίγες ημέρες, την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου, θα ξεκινήσει να προβάλλεται στον ΑΝΤ1.

Παρόντες οι δέκα νέοι διαγωνιζόμενοι του 6ου κύκλου αλλά και η κριτική επιτροπή, οι παλαιότεροι Γιώργος Μαζωνάκης, Δημήτρης Σταρόβας και Αλέξης Γεωργούλης αλλά και η new entry Μίρκα Παπακωνσταντίνου. Η σπουδαία και αγαπημένη ηθοποιός μιλώντας μάλιστα είπε πως

«Χαίρομαι που είμαι στο YFSF. Το παρακολουθούσα και είναι ένας λόγος που είπα ναι. Είναι ένα παιχνίδι χαράς, κεφιού, χρωμάτων. Η Μαρία λάμπει, όπως πάντα. Την έβλεπα και μου άρεσε πάρα πολύ. Οι πρωταγωνιστές δεν είμαστε εμείς, είναι αυτά τα παιδιά, τα υπέροχα παιδιά που χορεύουν, τραγουδάνε, παίζουν. Είναι το ένα καλύτερο από το άλλο. Θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο αυτό που καλούνται να κάνουν. Βέβαια Υπάρχει κι αυτή η βαθμολογία. Εγώ πρότεινα να ξεκινά από το δέκα μου είπαν όχι, ακόμα και όταν τους είπα να δίνουμε σοκολατάκια ή τριαντάφυλλα. Πάντως δεν έχει σχέση η βαθμολογία γιατί είναι ένα παιχνίδι όπου κανένας δεν φεύγει, δεν κρίνεται η καριέρα κανενός. Είναι μια υπέροχη, τεράστια παραγωγή και είναι ωραίο που είμαι μέλος αυτού του μεγάλου τεράστιου παιχνιδιού. Και πιστεύω ότι θα περάσετε πολύ ωραία γιατί είναι ένα πολύ ωραίο ψυχαγωγικό πρόγραμμα».

Χθες μάλιστα έγινε το πρώτο γύρισμα καθώς η διοίκηση του ΑΝΤ1 θέλει να είναι ένα… επεισόδιο μπροστά, δηλαδή να έχουν γυρίσει δύο πριν ξεκινήσουν. Αναφερόμενος στα στελέχη του σταθμού αξίζει να αναφέρω ότι στην έναρξη της συνέντευξης Τύπου ο διευθυντής προγράμματος Τζώρτζης Ποφάντης δήλωσε τόσο ευχαριστημένος από το χθεσινό γύρισμα, εκφράζοντας τη σιγουριά πως οι τηλεθεατές θα το αγαπήσουν ξανά, οπότε από τώρα στο κανάλι του Αμαρουσίου σκέφτονται πως θα υπάρξει συνέχεια του «Your Face Sounds Familiar» και την επόμενη σεζόν…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις