Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Μπάχαλο: Ο ΣΚΑΪ τρολάρει το «Survivor»

Μπάχαλο: Ο ΣΚΑΪ τρολάρει το «Survivor»

Θέμα… ανυπομονησίας ή… ανοργανωσιάς; Όποιος κι αν είναι ο λόγος το αστείο είναι ότι στο κανάλι του Φαλήρου έκαναν επίσημη… τρολιά με το ριάλιτι και έγινε μπάχαλο μέχρι να το πάρουν είδηση και να το διορθώσουν.

Πριν από ώρες λοιπόν από τον επίσημο λογαριασμό του ΣΚΑΪ σε social media βγήκε η «ανακοίνωση» ότι «Το SurvivorGr κάνει πρεμιέρα αυτή την Κυριακή» καλώντας τους τηλεθεατές να συντονιστούν στις 9 το βράδυ για να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα. Και για του λόγου το αληθές, ορίστε η ανάρτηση από την επίσημη σελίδα του ΣΚΑΪ με τη συγκεκριμένη ανάρτηση!

Όπως ήταν αναμενόμενο αμέσως υπήρξαν πάρα πολλά σχόλια από χρήστες του διαδικτύου που αναρωτιόντουσαν αν τελικά η πρεμιέρα του ριάλιτι επιβίωσης είναι αυτή την Κυριακή 14 Ιανουαρίου, ή όπως έχει ανακοινώσει ο σταθμός την Κυριακή 21 Ιανουαρίου; Τελικά μετά από ώρα ο διαχειριστής… διόρθωσε την τρολιά γράφοντας «την Κυριακή 21/1»!

Τώρα το γιατί έγινε αυτό… άγνωστο, αφού αν και ήταν προγραμματισμένο να γίνει πρεμιέρα αυτή την Κυριακή η τούρκικη εταιρεία παραγωγής εδώ και καιρό έχει ζητήσει από τη διοίκηση του ΣΚΑΪ η πρεμιέρα να αναβληθεί μία βδομάδα, όπερ και εγένετο.

Άλλωστε σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου σήμερα ολοκληρώνονται οι ιατρικές εξετάσεις των προσώπων που έχουν προεπιλεγεί και όσοι από αυτούς κριθούν ικανοί θα ταξιδέψουν στο τέλος της βδομάδας για τον Άγιο Δομίνικο συμμετέχοντας στο δεύτερο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις