Παρασκευή, 29 Μαρ.
25oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

My Greece: Στη Θεσσαλονίκη πήγαν καλά!

My Greece: Στη Θεσσαλονίκη πήγαν καλά!

Το θέμα είναι να βλέπεις το ποτήρι –και στη συγκεκριμένη περίπτωση, την τηλεθέαση-γεμάτο! Αυτήν την τακτική ακολουθούν τηλεοπτικοί σταθμοί προσπαθώντας να βρουν… πρωτιές και να βγάλουν… πανηγυρικά δελτία Τύπου.

Κάποιοι λοιπόν ανοίγουν… περτικαλάδες επειδή είναι πρώτοι στο γενικό σύνολο ενώ κάποιοι άλλοι υποστηρίζουν ότι είναι χαρούμενοι που πάνε καλά στο «δυναμικό κοινό», δηλαδή τους τηλεθεατές ηλικίας 18 έως 54 ετών, όταν κάποιοι άλλοι -κάνουν ότι- χαίρονται που «χτυπούν» υψηλά νούμερα π.χ. στις «γυναίκες ηλικίας 15 έως 34 ετών».

Τώρα λοιπόν… γιατί χαίρονται και χαμογελούν στο OPEN και κυκλοφορούν… πανηγυρικά δελτία Τύπου; Γιατί η εκπομπή «My Greece» που παρουσιάζει η Δέσποινα Βανδή έκανε υψηλά νούμερα τηλεθέασης στους τηλεθεατές… της Θεσσαλονίκης! Τι θέμα είχε η συγκεκριμένη εκπομπή; Εννοείται τη Θεσσαλονίκη!

Η… πανηγυρική ανακοίνωση του OPEN λοιπόν αναφέρει ότι

«Η εκπομπή που προβλήθηκε την Κυριακή 19 Μαΐου, μια ξενάγηση στην όμορφη Θεσσαλονίκη και τα περίχωρά της, όπως η Λίμνη Βόλβη, με παράλληλο αφιέρωμα στην παράδοση του Πόντου, την Ποντιακή μουσική μέσα από τις μελωδίες των αδελφών Τσαχουρίδη, αλλά και την πλούσια ποντιακή κουζίνα, σημείωσε μέσο όρο τηλεθέασης 27,8% στη Θεσσαλονίκη και 11,4% στο δυναμικό κοινό 18-54 ετών πανελλαδικά. 

To Μy Greece σημείωσε ακόμα μεγαλύτερη άνοδο από την προηγούμενη εβδομάδα (το ταξίδι της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Δρίσκα στη γραφική Σύμη) που είχε καταγράψει μέσο όρο τηλεθέασης 11,3% στο δυναμικό κοινό (και 12,7% στις γυναίκες 25-54 ετών)».

Βέβαια στο δελτίο Τύπου από το κανάλι που υποστηρίζει ότι είναι… Beyond Tv δεν αναφέρεται ότι η εκπομπή σημείωσε 10% μέσο όρο στο γενικό σύνολο. Πάντως η αλήθεια είναι ότι σημείωσε «ακόμα μεγαλύτερη άνοδο» καθώς την προηγούμενη Κυριακή 13 Μαΐου η «My Greece» σημείωσε 9% μέσο όρο στο γενικό σύνολο.

Ε, μετά από αυτό πιστεύω ότι είναι θέμα ημερών και… αισιόδοξης φαντασίας να κυκλοφορήσει από κάποιο σταθμό αντίστοιχο… πανηγυρικό δελτίο Τύπου αναφέροντας «υψηλά νούμερα» σε τηλεθεατές «ηλικίας 18 έως 88 ετών που φορούν γυαλιά και πίνουν φραπέ»!

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις