Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

My Style Rocks – Για μια θέση απέναντι από την Σπυροπούλου

My Style Rocks – Για μια θέση απέναντι από την Σπυροπούλου

Επίσημα και με τη… βούλα η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αναλαμβάνει την παρουσίαση του καινούργιου κύκλου του «My Style Rocks» που θα βγάλει την καινούργια σεζόν ο ΣΚΑΪ.

Και ενώ τα γυρίσματα είναι να ξεκινήσουν πολύ σύντομα με σκοπό το ριάλιτι μόδας να βγει στον αέρα μέσα στον Σεπτέμβριο ακόμα δεν έχουν κλείσει τα μέλη της κριτικής επιτροπής. Τα στελέχη της Acun Medya έχουν καταλήξει σε επτά πρόσωπα και την επόμενη βδομάδα θα κάνουν κάποια γυρίσματα μαζί τους για να αποφασίσουν με τα στελέχη του ΣΚΑΪ σε ποιους θα δώσουν… καρέκλα. Το σίγουρο είναι ότι οι καρέκλες θα είναι τρεις και υποψήφιοι για αυτές, εκτός από τον Στέλιο Κουδουνάρη που ήταν και στον πρώτο κύκλο είναι (με αλφαβητική σειρά) οι Δημήτρης Αργυρόπουλος, Κατερίνα Γιατζόγλου, Περικλής Κονδυλάτος, Μπέττυ Μαγγίρα και Γιάννης Μαρκετάκης.

Μέσα στα τέλη της επόμενης βδομάδας λοιπόν θα αποφασιστεί ποιοι θα είναι… απέναντι από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αλλά και την περυσινή νικήτρια Ραμόνα Βλαντή που θα έχει έναν ιδιαίτερο ρόλο στο ριάλιτι μόδας, όπως το να… πηγαίνει κόντρα στην κριτική επιτροπή, όπως έκανε… πετυχημένα και ως διαγωνιζόμενη!

 

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις