Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Νέα ανατροπή στο VOICE – Απίστευτο παρασκήνιο

Νέα ανατροπή στο VOICE – Απίστευτο παρασκήνιο

Εντάξει… το είπαμε… και θα το ξαναπούμε: ολημερίς το χτίζουνε, το βράδυ τους γκρεμίζεται το «The Voice»!

Η νέα ανατροπή έσκασε μάλιστα λίγες μόλις ώρες πριν από το ξεκίνημα των γυρισμάτων για τον καινούργιο κύκλο του talent show. Όπως αναφέραμε στο Newsit.gr αφού «ναυάγησαν» οι επαφές που έκανε η Acun Medya με την Τάμτα για να αναλάβει την παρουσίαση του VOICE τα στελέχη της τούρκικης εταιρείας παραγωγής αποφάσισαν να βάλουν δύο παρουσιαστές: τον Γιώργο Λιανό και τη Χριστίνα Μπόμπα, σύζυγο Σάκη Τανιμανίδη.

Τελικά όμως, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου η δημιουργός εταιρεία παραγωγής και κάτοχος του δημοφιλούς talent show, η TALPA, η οποία έχει παραχωρήσει τα δικαιώματα στην τούρκικη εταιρεία αλλά κρατώντας την… υψηλή επιστασία αρνήθηκε να μπουν δύο παρουσιαστές, θεωρώντας ότι το… ντουετάκι αλλάζει τη μορφή και δομή του.
Έτσι λοιπόν με συνοπτικές διαδικασίες… έσκασαν τη μπόμπα και είπαν «έξω η Μπόμπα» από το VOICE. Βέβαια, για να ακριβολογώ δεν είπαν «έξω η Μπόμπα» αλλά ότι ο παρουσιαστής θα πρέπει να είναι ένας και ότι πρέπει να αποφασίσουν ποιος.

 

Μετά από… μαραθώνιες επαφές όλο το σαββατοκύριακο τελικά η TALPA έκανε… λίγο πίσω αλλά με όρους. Σύμφωνα με αυτούς λοιπόν ο κάθε παρουσιαστής θα είναι μόνος του στο family room, κατά τη διάρκεια των οντισιόν και από κει και πέρα είναι θέμα της Acun Medya το πώς θα μοιράσει την παρουσία τους. Ωστόσο ήταν σαφείς για ό,τι είναι να γίνει στα live, λέγοντας ότι κι εκεί θα είναι ένας παρουσιαστής… αλλά ο ίδιος. Έτσι, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου στο stage των live θα είναι ο Γιώργος Λιανός και η Χριστίνα Μπόμπα… θα σκάσει σε κάποιες στιγμές… αν και όταν… και εφόσον δεν δεχτεί να καλύψει το backstage.

Βέβαια επειδή… όπως ξαναείπαμε… «ολημερίς το χτίζουνε, το βράδυ τους γκρεμίζεται», η απόφαση αυτή ισχύει… έως την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές. Όχι η απόφαση της Talpa, αυτή δεν αλλάζει, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι… απόφαση θα πάρουν στην Acun Medya που ε… μάλλον φέτος πρέπει να δώσουν αγώνα για να συνεχίσουν να είναι… survivor στο εγχώριο τηλεοπτικό τοπίο αφού ιδιαίτερα τη φετινή σεζόν έχουν κάνει πολλά λάθη…!

Πάντως… μέχρι αυτή την ώρα (το τονίζω) που γράφονται αυτές οι γραμμές στην επιτροπή του talent show είναι κανονισμένο να είναι η Ελεονώρα Ζουγανέλη, για την οποία πρώτοι σας ενημερώσαμε στο Newsit.gr για την ευχάριστη εξέλιξη και βεβαίως οι Σάκης Ρουβάς, Πάνος Μουζουράκης και η Έλενα Παπαρίζου. Ε… αν στο γύρισμα εμφανιστούν άλλοι… δεν θα μας κάνει εντύπωση…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις