Πέμπτη, 28 Μαρ.
23oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Νέα αποχώρηση “βόμβα” από το OPEN

Νέα αποχώρηση “βόμβα” από το OPEN

Μία ακόμα «λύση συνεργασίας» με πρόσωπο της ηγετικής πυραμίδας ανακοινώνει το OPEN αποδεικνύοντας ότι αλλάζει… στρατηγική.

Μετά από οκτώ περίπου μήνες λειτουργίας του ο καινούργιος τηλεοπτικός σταθμός μάλλον δεν έχει ικανοποιήσει την ιδιοκτησία με τα αποτελέσματα που έχει φέρει και όπως έχουμε αναφέρει σε προηγούμενο κείμενο του Newsit.gr αποφασίζει να κάνει αλλαγές… ριζικές αλλαγές!

Έτσι μετά το «διαζύγιο» με τον διευθύνοντα σύμβουλο Τζώνη Καλημέρη ένα ακόμα πρόσωπο από την ηγετική του πυραμίδα, η διευθύντρια προγράμματος Άλκηστις Μαραγκουδάκη αποτελεί πλέον… παρελθόν για τον τηλεοπτικό σταθμό αφού επίσημα το OPEN ανακοινώνει «την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας του με τη διευθύντρια προγράμματος κα Άλκηστη Μαραγκουδάκη.

Το ΟPEN ευχαριστεί την κα Μαραγκουδάκη για όσα προσέφερε στον τηλεοπτικό σταθμό και της εύχεται καλή συνέχεια στα επόμενα επαγγελματικά της βήματα».

Μία ακόμα «αποχώρηση» από τον τηλεοπτικό σταθμό προκαλώντας αβεβαιότητα στους εργαζομένους του για το τι πρόκειται να συμβεί στο κανάλι της Παιανίας και αν θα συνεχίσει να είναι… beyond tv…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις