Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

NOMADS: Κι όμως την έκοψαν πριν την βγάλουν! Ο ρόλος του «Πρωινού»

NOMADS: Κι όμως την έκοψαν πριν την βγάλουν! Ο ρόλος του «Πρωινού»

Ανατροπή στα σχέδιά τους με κάποιους από το κανάλι του Αμαρουσίου να υποστηρίζουν πως το «παγώνουν» μέχρι να δουν πώς θα τα πάει το ριάλιτι στους πίνακες τηλεθέασης, αλλά όπως φαίνεται πρόκειται για «κόψιμο» πριν καλά καλά το βγάλουν στον αέρα.

Όπως πρώτα είχαμε αναφέρει στο Newsit.gr τα στελέχη του ΑΝΤ1 αποφάσισαν να βγάλουν μία εκπομπή που θα ασχολείται με όσα συμβαίνουν στη Μαδαγασκάρη, θέλοντας έτσι και να προβάλουν περισσότερο το NOMADS, αλλά και να εμπλουτίσουν το ψυχαγωγικό τους κανάλι, το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV με fresh πρόγραμμα.

Από τη μία όμως η τακτική «ολημερίς το χτίζανε, το βράδυ το βαριούνται» που επικρατεί στο κανάλι του Αμαρουσίου και από την άλλη κάποιες εσωτερικές κόντρες έκαναν τα στελέχη του σταθμού να τη βάλουν στον «πάγο» υποστηρίζοντας πως αν πάει καλά το NOMADS στους πίνακες τηλεθέασης τότε θα βγάλουν την καινούργια εκπομπή στον αέρα.

Βέβαια η πρεμιέρα του NOMADS προϊδεάζει ότι μάλλον η συγκεκριμένη εκπομπή δεν θα βγει ποτέ στον αέρα, κάτι που φαίνεται να χαροποιεί την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του σταθμού, «Το Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά, που ήθελε να έχει την αποκλειστικότητα του υλικού. Από τη μία λοιπόν το «πού να τρέχουμε τώρα;» και από την άλλη η… μουρμούρα «εμείς τι θα παίζουμε;» έφερε το κόψιμο, ή πάγωμα όπως θέλουν να λένε.

Βέβαια η εκπομπή που ήταν λογικά να βγει σήμερα στον αέρα έκανε δοκιμαστικά για παρουσιαστές… προχθές, αποδεικνύοντας για ακόμα μία φορά ότι στον ΑΝΤ1 πάνε καλά… στα λόγια για ανώγεια! Προς το παρόν λοιπόν εκπομπή για το NOMADS δεν…! Και όπως φαίνεται καλύτερα γιατί  αν στηνόταν βιαστικά – λαμβάνοντας δε υπόψη ότι το ριάλιτι «χτιζόταν» καιρό και χθες είδαμε το αποτέλεσμα- τότε για ακόμα μία φορά θα έβγαζαν πρόγραμμα… κατωγείου!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις