Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

NOMADS: Λεμούριοι εναντίων Κροκοδείλων – Πώς χωρίστηκαν σε ομάδες

NOMADS: Λεμούριοι εναντίων Κροκοδείλων – Πώς χωρίστηκαν σε ομάδες

Πρεμιέρα αύριο, Πέμπτη 11 Οκτωβρίου, για το ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 και ήδη οι διαγωνιζόμενοι στη Μαδαγασκάρη έχουν μπει για τα καλά στους αγώνες.

Οι είκοσι που διαγωνίζονται στον καινούργιο κύκλο χωρίστηκαν στις δύο ομάδες, τους Κροκόδειλους που θα έχουν το μπλε χρώμα ενώ οι Λεμούριοι θα έχουν το πορτοκαλί. Ποιοι όμως είναι σε κάθε ομάδα;

Με τους Λεμούριους θα αγωνίζονται οι:

Μαριάννα Καμαρωτάκη

Τόνια Σολανάκη

Αθηνά Κωστοπούλου

Σίσσυ Ζουρνατζή

Δημήτρης Κοργιαλάς

Δημήτρης Μαρμαράς, «DIMAR»

Mike

Γρηγόρης Μόργκαν

Δήμος Χαριστέας

Νίκος Χουλιάρας

 Με τους Κροκόδειλους θα αγωνίζονται οι:

Δήμητρα Αλεξανδράκη

Αννίτα Ναθαναήλ

Τραϊάνα Ανανία

Κάτια – «Τίνκερμπελ» – Τσόβγκαν

Χρήστος Βασιλόπουλος

Αλέξανδρος Σήαρς

Άλεξ Καββαδίας

Δημήτρης Γιαλαμάς

Μάριος Ακριβόπουλος

Δημήτρης Κουκουρίκης

 Το πρώτο αγώνισμα είναι το «αγώνισμα της Επικράτειας» και στο πρώτο επεισόδιο θα δούμε τις δύο ομάδες να παλεύουν για να εξασφαλίσουν τη διαμονή τους στο «Νησί», το οποίο είναι ένας επίγειος παράδεισος συγκριτικά με τη δεύτερη περιοχή διαμονής, τη «Σαβάνα», όπου όσοι  βρεθούν εκεί δεν θα έχουν φαγητό και κρεβάτια ενώ τριγύρω δεν θα υπάρχει ούτε θάλασσα!

 Όπως αναφέρει και το σχετικό δελτίο Τύπου «Στο πρώτο αγώνισμα Επικράτειας θα έχουμε πολλές ανατροπές ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι οι παίκτες που κάνουν την έκπληξη. Ταυτόχρονα, το αγώνισμα θα γίνεται ολοένα και δυσκολότερο αφού οι «Νομάδες» θα έχουν να αντιμετωπίσουν και τα νερά της παλίρροιας τα οποία θα μετατρέπουν την πίστα σε… θάλασσα. Όποια ομάδα φτάσει πρώτη τις δέκα νίκες θα είναι και η νικήτρια».

 Αύριο το βράδυ λοιπόν, το NOMADS επιστρέφει στον ΑΝΤ1 με σκοπό από Πέμπτη έως και Κυριακή, στις 20:45, οι τηλεθεατές να παρακολουθούν τους αγώνες των διαγωνιζομένων στο ριάλιτι επιβίωσης!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις