Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Nomads: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μιλά στο newsit.gr από τις Φιλιππίνες

Nomads: Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου μιλά στο newsit.gr από τις Φιλιππίνες

Πρεμιέρα απόψε για το «Nomads», το ριάλιτι περιπέτειας που βγάζει στον αέρα ο ΑΝΤ1 και που όπως αποδεικνύεται ακόμα και πριν «σκάσει» on air έχει προκαλέσει περιπέτειες σε άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς, όπως τον ΣΚΑΪ, που προσπαθούν με σπασμωδικές κινήσεις να επιβιώσουν απέναντί του στη «μάχη» της τηλεθέασης.

Πριν από λίγες ημέρες οι 21 παίκτες που πήραν το «εισιτήριο» για το «Nomads» ταξίδεψαν στο Palawan των Φιλιππίνων όπου τους υποδέχτηκε ο παρουσιαστής του ριάλιτι περιπέτειας, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Την προηγούμενη Παρασκευή οι κάμερες έπιασαν δουλειά και οι διαγωνιζόμενοι βρίσκονται πλέον σε… κατάσταση «Nomads».

Τι θα δούμε λοιπόν σε αυτό το ριάλιτι περιπέτειας;

Ο κατάλληλος για να απαντήσει είναι ο άνθρωπος που θα το παρουσιάσει, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, που βρίσκεται συνεχώς μαζί με τους διαγωνιζόμενους, τους παρακολουθεί και θα μας μεταφέρει τις προσπάθειές τους, τις αγωνίες τους, την καθημερινότητά τους.

Λίγες ώρες πριν από την πρεμιέρα του «Nomads» λοιπόν μίλησα με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στην ερώτησή μου τι θα δούμε στο ριάλιτι περιπέτειας είπε:

«Όπως γνωρίζεις εγώ βρίσκομαι εδώ, στις Φιλιππίνες, εδώ και 15 μέρες και βιώνω μια απίθανη κατάσταση που πιστεύω ότι από σήμερα το βράδυ αλλά και τις επόμενες ημέρες θα την ανακαλύψετε κι εσείς.

Πολλά πράγματα δεν μπορώ να πω και θα καταλάβεις το λόγο όταν τελειώσει με το καλό σε 3 μήνες το “Nomads”.

Πάντως, αυτό που έλεγα ότι είναι η εξέλιξη των ριάλιτι επιβίωσης πιστεύω ότι θα το διαπιστώσεις κι εσύ.

Να περιμένετε να δείτε απίθανα δυναμικά αγωνίσματα, αγωνίσματα που δεν θα τα έχετε ξαναδεί. Συγκλονιστικές κατασκευές που έχουν γίνει για αυτά, αλλά και διαφορετικούς τρόπους επιβίωσης, αφού πλέον το concept αυτό λειτουργεί και σαν ένα μίνι-ντοκιμαντέρ για να ανακαλύπτουμε τις συνήθειες των κατοίκων της κάθε χώρας που το φιλοξενεί και τον τρόπο διαβίωσής τους.

Νομίζω είπα αρκετά, ξέρεις καμιά φορά τα πολλά λόγια είναι φτώχια. Αλλά και το να προσπαθείς να περιγράψεις κάτι με λέξεις, ίσως και να μην μπορέσεις να φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Σε λίγες ώρες, απόψε, λίγο πριν από τις 9 το βράδυ θα πάρετε μια πρώτη γεύση αλλά πίστεψέ με, αυτό που ακολουθεί και στις επόμενες εκπομπές είναι συγκλονιστικό».

Από το πλατό του «2Night Show» στην αχανή έκταση του Palawan. Πώς και πήρες την απόφαση να ξενιτευτείς και να παρουσιάσεις το «Nomads»; Και θα στο πω έτσι όπως μου έρχεται…: δεν σε πηγαίνει λίγο… πίσω αυτό ως παρουσιαστή, με δεδομένο ότι το έχεις κάνει πολύ παλαιότερα…!

«Έλα, νομίζω ότι μου κάνεις πλάκα! Μ’ αυτή την λογική, λόγω των διαφορετικών τηλεοπτικών εκπομπών που έχω κάνει, κάθε φορά που θα ξανακάνω μια εκπομπή που έχω ήδη κάνει , θα σημαίνει ότι πηγαίνω πίσω;

Και ιδιαίτερα αν αυτό το κάτι ονομάζεται “Nomads”,  όχι απλά δεν σε πηγαίνει πίσω, σε πηγαίνει μπροστά! Είναι πραγματικά μια πολύ σημαντική στιγμή επαγγελματικά για μένα η παρουσίαση του “Nomads”, γιατί σου ξαναλέω, ανοίγει μια νέα εποχή των παιχνιδιών επιβίωσης.

Και χαίρομαι που στα 43 μου χρόνια νιώθω έτοιμος και με αρκετή πείρα για να μπορώ να υπηρετήσω το κομμάτι της παρουσίασης αυτού του παιχνιδιού.

Το “2night Show” το λατρεύω, είναι η εκπομπή που θα ήθελα να κάνω τα επόμενα 40 χρόνια κάθε βράδυ. Το ‘χω ξαναπεί ότι τον πρώτο πιλότο για late night show τον έκανα το 2000 στον ΑNT1, πάλι επί Γιάννη Λάτσιου.

Φαντάσου λοιπόν πριν πόσα χρόνια το είχα στον σχεδιασμό μου. Πρώτα ο θεός, όταν επιστρέψουμε από Φιλιππίνες, για την καινούρια σεζόν το “2night Show” θα βγει ανανεωμένο στον αέρα του ΑNT1».

Βρίσκεσαι λίγες ημέρες εκεί αλλά θα παραμείνεις για μήνες. Τι είναι αυτό που θα σου λείψει περισσότερο από την Ελλάδα;

«Μου λείπει ήδη ο γιος μου πάρα πολύ και οι αγαπημένοι μου άνθρωποι. Αν με ρωτήσεις για υλικά πράγματα ή για φαγητά, θα σου έλεγα ότι αν και οι συνθήκες είναι πάρα πολύ δύσκολες εδώ και για μένα, ουσιαστικά δεν μου λείπει τίποτα, γιατί θέλω να ζήσω όσο μπορώ κι εγώ τις συνθήκες ενός παιχνιδιού, το οποίο δυσκολεύει κι αλλάζει τη ζωή σου.

Και για μένα είναι μια μεγάλη ευκαιρία να ξαναβιώσω μια τέτοια δυσκολία, όπως πριν από 15 περίπου χρόνια!»

Αυτά λοιπόν μου είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου που τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται σε… πυρετό «Nomads» με εντατικά γυρίσματα αφού το καινούργιο ριάλιτι περιπέτειας κάνει απόψε, στις 9, πρεμιέρα στον ΑΝΤ1.

Θα «μεταφέρει» καθημερινά τους τηλεθεατές στο Palawan των Φιλιππίνων όπου για 12 βδομάδες, οι 21 παίκτες χωρισμένοι σε 3 ομάδες θα δίνουν μάχη για τη διαμονή, την επιβίωση, αλλά και την παραμονή τους στο παιχνίδι…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις