Πέμπτη, 25 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ντόμινο αλλαγές σε ALPHA και ΣΚΑΪ

Ντόμινο αλλαγές σε ALPHA και ΣΚΑΪ

Το έχουμε αναφέρει πολύ καιρό ότι οδεύοντας προς το τέλος της φετινής σεζόν θα υπάρξουν αλλαγές στις ηγετικές πυραμίδες των τηλεοπτικών σταθμών. Σημειώσετε λοιπόν μία ακόμα που δεν αφορά μάλιστα μόνο έναν τηλεοπτικό σταθμό, αλλά δύο και πιο συγκεκριμένα τον ALPHA και τον ΣΚΑΪ.

Είναι οριστικό πως από τον ALPHA αποχωρεί η Άντζυ Ντρίβα που ήταν Chief Content Officer του σταθμού και στην οποία χρεώνονται επιλογές του προγράμματος που σημείωσαν πολύ αρνητική πορεία στους πίνακες τηλεθέασης.

Ενώ λοιπόν από τον ALPHA αποχωρεί το στέλεχος, στο κανάλι αναμένεται να φτάσει και να αναλάβει καθήκοντα ο Χρήστος Κόμπος που στις αρχές του μήνα, μετά την αποχώρηση του Λοΐζου Ξενόπουλου είχε αναβαθμιστεί στον ΣΚΑΪ και μάλιστα ο σταθμός είχε αναφέρει σε ανακοίνωσή του πως «στο πλαίσιο της αναδιοργάνωσης του ψυχαγωγικού τομέα του καναλιού, ο Υπεύθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού Προγράμματος της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, Χρήστος Κόμπος, αναβαθμίζεται και αναλαμβάνει Head of Content and Program Strategy  του ΣΚΑΪ».

Ίσως όμως, η αναβάθμιση της Άλκηστις Μαραγκουδάκη σε Chief Content Officer του ΣΚΑΪ που έχουμε αναφέρει στο newsit.gr δυσαρέστησε τον Χρήστο Κόμπο με αποτέλεσμα να αποφασίσει να «μετακομίσει» στον ALPHA, αμέσως μετά το «διαζύγιο» του σταθμού με την Άντζυ Ντρίβα.

Πάντως, όπως έχουμε πει πολλές φορές θα υπάρξουν κι άλλες αλλαγές ντόμινο… τόσο μέσα στο κοντινό διάστημα… όσο και μέχρι το τέλος του χρόνου…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις