Παρασκευή, 29 Μαρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο Bachelor χτυπήθηκε με τη Γη της Ελιάς: ποιος κέρδισε στην τηλεθέαση

Ο Bachelor χτυπήθηκε με τη Γη της Ελιάς: ποιος κέρδισε στην τηλεθέαση

Πρεμιέρα χθες για το ριάλιτι του ALPHA με υποψήφιες να διεκδικούν τον Αλέξη Παππά, ενώ απέναντι από τον Bachelor, το MEGA συνέχισε να έχει στρωμένη τη Γη της Ελιάς.

Τι έγινε λοιπόν στη μάχη της τηλεθέασης ανάμεσα σε Bachelor και Γη της Ελιάς; Ποιο από τα δύο προγράμματα κατάφερε να συγκεντρώσει τους περισσότερους τηλεθεατές;

Σύμφωνα με τα στοιχεία τηλεθέασης της Nielsen η πρεμιέρα του Bachelor για όλη τη διάρκεια προβολής της σημείωσε 17% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 18,7% στο δυναμικό κοινό. Αντίστοιχα, την ίδια ώρα η Γη της ελιάς σημείωσε 26,3% μέσο όρο στο γενικό σύνολο και 21,9% στο δυναμικό κοινό, καταφέρνοντας να κερδίσει άνετα τη μάχη της τηλεθέασης. Αξίζει δε να αναφέρω ότι το ριάλιτι του ALPHA εισέπραξε πολύ υψηλά ποσοστά από το «Σασμό» που κέρδισε τους περισσότερους τηλεθεατές στη ζώνη του, πολλοί από τους οποίους όμως έφυγαν για να πάνε απέναντι, στη Γη της Ελιάς του MEGA και προμηνύοντας ότι η μάχη των δύο σειρών θα είναι σκληρή. 

Βέβαια, για να είμαστε δίκαιοι, αξίζει να σημειώσουμε ότι τα ποσοστά τηλεθέασης του Bachelor ήταν υψηλά, έστω και αν δεν κατάφερε να κερδίσει τη σειρά του MEGA. Και αν αναρωτιέστε τι έκαναν τα άλλα προγράμματα εκείνη την ώρα να αναφέρω ότι κινήθηκαν σε μονοψήφια νούμερα τηλεθέασης, όπως το Top Chef του ΣΚΑΪ που σημείωσε… ανησυχητικές για το μέλλον του τηλεθεάσεις, ενώ και το Big Brother, την ώρα του ανταγωνισμού… σημείωσε χαμηλές πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης…!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις