Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο Tonis Sfinos ανοίγει καθημερινά το Supermarket

Ο Tonis Sfinos ανοίγει καθημερινά το Supermarket

Την ευκαιρία να κάθονται σπίτι τους και να… ψωνίζουν γέλιο χωρίς να χρειαστεί να μετακινηθούν θα έχουν οι τηλεθεατές από την ερχόμενη βδομάδα. Για να βρεθούν μάλιστα στους διαδρόμους του Supermarket δεν χρειάζεται να στείλουν κανέναν κωδικό εξόδου αλλά να μείνουν μέσα και απλά να επιλέξουν το MEGA στο τηλεκοντρόλ τους.

Όπως πρώτα είχαμε αναφέρει στο newsit.gr μετά την επιτυχία του τηλεπαιχνιδιού που ξεκίνησε να παρουσιάζει ο Tonis Sfinos στο MEGA τα σαββατοκύριακα, ο σταθμός αλλάζει τις «μέρες λειτουργίας» του Supermarket ώστε οι τηλεθεατές να μπαίνουν και να περνούν καλά καθημερινά.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στην ανακοίνωση του σταθμού «Τρία ζευγάρια διαγωνίζονται σε διασκεδαστικά παιχνίδια λέξεων, γρίφους αλλά και μοναδικά action games με τα καρότσια να παίρνουν φωτιά.

Ο Tonis Sfinos κάνει παιχνίδι με όλους και με όλα και τους προτρέπει με την ανεξάντλητη ενέργειά του να ζήσουν μία συναρπαστική εμπειρία.

Το ζευγάρι που θα καταφέρει να «σαρώσει» τα περισσότερα προϊόντα στο καρότσι του, εξασφαλίζει το ποσό των 300€ και πηγαίνει στον τελικό για να διεκδικήσει επιπλέον 1500€. Το ζευγάρι που έρχεται δεύτερο κερδίζει 200€, και το τρίτο, αυτό που θα μαζέψει τα λιγότερα προϊόντα φεύγει με 100€». 

Από τη Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου λοιπόν το Supermarket θα ανοίγει καθημερινά, στις 18:40, μέσα από τη συχνότητα του MEGA με τον Toni Sfino να υποδέχεται τους παίκτες… αλλά και τους τηλεθεατές που θέλουν να περάσουν ευχάριστα με όσα συμβαίνουν στο τηλεπαιχνίδι…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις