Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο Αρναούτογλου ξενιτεύεται ξανά!

Αρναούτογλου

Έχει αρχίσει ήδη να φτιάχνει βαλίτσες αφού πολύ σύντομα θα βρεθεί ξανά εκτός Ελλάδος.

Τουλάχιστον αυτή τη φορά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν θα βρεθεί πολύ μακριά, όπως έκανε για το «Nomads», αλλά θα είναι… μία πτήση δρόμος.

Ο λόγος που θα ξενιτευτεί ξανά είναι για τα γυρίσματα του καινούργιου τηλεπαιχνιδιού που θα προβάλλει ο ΑΝΤ1,  το «The Wall», με παρουσιαστή τον Άρνι και που θα γίνουν στη Πολωνία. Αμέσως μετά το Πάσχα λοιπόν ο παρουσιαστής μαζί με τους παίκτες θα βρεθεί εκεί για το γύρισμα των επεισοδίων αφού στην Πολωνία υπάρχει έτοιμο το εντυπωσιακό πλατό που γυρίζεται το τηλεπαιχνίδι. Βέβαια αυτή τη φορά ο παρουσιαστής προβλέπεται να ξενιτευτεί λιγότερο από μήνα, όσο θα διαρκέσουν τα γυρίσματα όλων των επεισοδίων που θα προβάλλει το κανάλι του Αμαρουσίου.

Εκτός όμως από το «εντυπωσιακό πλατό, εντυπωσιακότατο αναμένεται να είναι και το χρηματικό έπαθλο που θα διεκδικούν οι διαγωνιζόμενοι έχοντας δίπλα τους συγγενείς και φίλους, όπως απαιτεί το project του τηλεπαιχνιδιού. Χαρακτηριστικό είναι ότι οι δημιουργοί του το λανσάρουν ως «παιχνίδι που μπορεί να αλλάξει τη ζωή των διαγωνιζόμενων» αφού όσοι καταφέρουν να… ρίξουν τον «τοίχο» θα κερδίσουν υπέρογκα χρηματικά ποσά, όρος που αποδέχτηκε ο σταθμός του Αμαρουσίου για να το αποκτήσει στο πρόγραμμά του…!

 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις