Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο Έκτορας Μποτρίνι μας υποδέχεται στην «Κόλασή» του

Ο Έκτορας Μποτρίνι μας υποδέχεται στην «Κόλασή» του

Είναι έτοιμοι… ή μάλλον πιστεύουν ότι είναι έτοιμοι να περάσουν το κατώφλι της «Κολάσεώς» του. Το σίγουρο είναι ότι και οι είκοσι που τόλμησαν πρέπει από αύριο να αποδείξουν ότι αγαπούν τη μαγειρική διαφορετικά θα «ψηθούν» δια χειρός Έκτορα Μποτρίνι.

Σήμερα το πρωί οι είκοσι διαγωνιζόμενοι βρέθηκαν και ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του «Hells Kitchen», δηλαδή στην κουζίνα και το εστιατόριο όπου θα δειπνούν οι καλεσμένοι αλλά και το «σπίτι» που θα κατοικούν. Και βέβαια στο ίδιο κτήριο βρίσκεται και το «αρχηγείο» του Έκτορα Μποτρίνι.

Ο πετυχημένος σεφ ήταν κι αυτός από νωρίς το πρωί αλλά παρέμεινε στο γραφείο του αποφεύγοντας ακόμα –για… ευνόητους λόγους!- τη συνάντηση με τους διαγωνιζομένους. Μαζί με τους στενούς συνεργάτες του μελετούσε τις δοκιμασίες που θα υποβάλει στους είκοσι παίκτες καθώς από αύριο οι κάμερες πιάνουν επίσημα δουλειά.

Σύμφωνα με τον έως τώρα προγραμματισμό το «Hells Kitchen» θα ανοίξει την πόρτα του στους τηλεθεατές τη Δευτέρα 5 Μαρτίου και ο Έκτορας Μποτρίνι κάθε Δευτέρα θα υποδέχεται τους τηλεθεατές στη συχνότητα του ΑΝΤ1 κάνοντας κόλαση τη ζωή των διαγωνιζομένων που δεν αγαπούν κολασμένα τη μαγειρική τέχνη…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις