Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο εκβιασμός του Μάστορα φέρνει τον Ψινάκη στο X Factor

Ο εκβιασμός του Μάστορα φέρνει τον Ψινάκη στο X Factor

Κι ο Άγιος φοβέρα θέλει, όπως λέει ο θυμόσοφος λαός. Βέβαια στη συγκεκριμένη περίπτωση ο «άγιος» θέλει τραγούδι με υπογραφή Χρήστου Μάστορα, οπότε πρέπει να κάνει το… τάμα και να βάλει…Χ, στον Ηλία Ψινάκη.

Μπερδευτήκατε; Να σας εξηγήσω λοιπόν τι έχει συμβεί. Όπως είναι γνωστό ο Ηλίας Ψινάκης έχει ξεκινήσει το «Γηροκομείο», όπως λέει την εκπομπή του που προβάλλεται στο κανάλι του στο YouTube, προβάλλοντας με το δικό του χιούμορ όχι μόνο real την καθημερινότητά του, αλλά και συναντήσεις που κάνει με γνωστά πρόσωπα… αποκαλύπτοντας πολλά. Και κάπου εδώ έρχεται ο Χρήστος Μάστορας…

Όπως αποτυπώνεται σε ανάρτησή του στο λογαριασμό του στο instagram ετοίμαζε ένα τραγούδι για το επόμενο επεισόδιο του Γηροκομείου, στο οποίο όμως βρέθηκε… χωρίς συνθέτη. Αποφάσισε λοιπόν να απευθυνθεί στον… μάστορα Χρήστο Μάστορα που μετά από κόπο να… εντοπιστεί ο τόνος του Ηλία Ψινάκη… δέχτηκε να «ντύσει» με μουσική του τους στίχους, αλλά με… αντάλλαγμα την παρουσία του στο live του Χ Factor. Όπως μάλιστα φαίνεται στο βίντεο ο Χρήστος Μάστορας τηλεφώνησε στον διευθυντή προγράμματος του MEGA Κώστα Σούσουλα και ο… εκβιασμός έπιασε.

Στην ανάρτηση του βίντεο μάλιστα ο Ψινάκης ζητά τη γνώμη των διαδικτυακών του φίλων, γράφοντας: «Να του κάτσω του @xmastoras? Να υποκύψω στον εκβιασμό για να μου κάνουν το τραγούδι οι @melisses_official Τι λέτε? Γνωμούλα! #ΣτοΓηροκομειο».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ηλίας Ψινάκης (@iliaspsinakis)

Έτσι, όπως φαίνεται στο live του X Factor αυτή την Κυριακή 22 Μαΐου, στις 21:00 στο MEGA, ο ανατρεπτικός Ηλίας Ψινάκης θα έχει θέση δίπλα από την κριτική επιτροπή… και δικαιολογημένα εκτιμάται ότι θα έχει ενδιαφέρον… και γέλιο… το τι θα πει… και τι θα κάνει…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις