Πέμπτη, 18 Απρ.
23oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο Γιώργος Παπαδάκης ξανά στην κορυφή! Τα σχέδιά του για την επόμενη σεζόν και η «ερωτική σχέση» με τους απέναντι

Ο Γιώργος Παπαδάκης ξανά στην κορυφή! Τα σχέδιά του για την επόμενη σεζόν και η «ερωτική σχέση» με τους απέναντι

Ρολά για το καλοκαίρι κατεβάζουν αυτές τις μέρες οι περισσότερες εκπομπές με ορισμένες από αυτές να ανανεώνουν το ραντεβού τους με τους τηλεθεατές για τον ερχόμενο Σεπτέμβρη. Ανάμεσά τους και μία που όλα τα χρόνια που βρίσκεται στον αέρα καταφέρνει να σημειώνει τις υψηλότερες πτήσεις στους πίνακες τηλεθέασης και μάλιστα στο γενικό σύνολο, αποδεικνύοντας ότι… οι τηλεθεατές του δεν έχουν ηλικία και προέρχονται από όλα τα «κοινά».

Ο λόγος φυσικά για το «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη που βρέθηκε στη συχνότητα του ΑΝΤ1 για 27η σεζόν σε μία ζώνη που ο ίδιος «δημιούργησε» όταν ζήτησε από τη διοίκηση του σταθμού να ξεκινήσει ενημερωτική εκπομπή… το ξημέρωμα! Από τότε έως σήμερα λοιπόν, κάθε σεζόν, όση ώρα είναι στον αέρα ο «πατριάρχης των πρωινών ενημερωτικών εκπομπών» συγκεντρώνει στη συχνότητα του ΑΝΤ1 τους περισσότερους τηλεθεατές παραμένοντας στην κορυφή της κατάταξης. Χαρακτηριστικό είναι ότι από την αρχή της εκπομπής για τη φετινή σεζόν έως και χθες η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» σημείωσε 28,2% μέσο όρο στο γενικό σύνολο, που είναι 4 ποσοστιαίες μονάδες περισσότερες από αυτές που σημείωσε την ίδια ώρα μετάδοσης και το ίδιο χρονικό διάστημα η ενημερωτική εκπομπή που βρέθηκε στη δεύτερη θέση της κατάταξης.

Αυτό το θέμα, περί.. ανταγωνισμού με τις άλλες εκπομπές, το ανέφερα σε συζήτηση που είχα με τον Γιώργο Παπαδάκη και ενώ ίσως κάποιοι προσπαθούσαν να… απαξιώσουν τον ανταγωνισμό, ο «πατριάρχης της πρωινής ενημερωτικής ζώνης» μου είπε:

«Φέτος ήταν πολύ καλύτερα τα πράγματα, γιατί υπήρξε ανταγωνισμός. Βέβαια εμείς  στο μεγαλύτερο μέρος της χρονιάς που πέρασε ήμασταν μια ώρα πίσω, ξεκινούσαμε 7, ενώ ο ανταγωνισμός στις 6 και τον τελευταίο μήνα ξεκινάγαμε κι εμείς στις 6.30», για να μου αποκαλύψει μάλιστα ότι «του χρόνου θα ξεκινάμε 6, όχι για λόγους ανταγωνισμού μόνο, αλλά γιατί θα πρέπει να σεβαστείς και τους ανθρώπους που ξυπνούν πολύ νωρίς και θέλουν ενημέρωση. Η ενημέρωση ουσιαστικά έχει μεταφερθεί στην πρωινή ζώνη και στο δελτίο ειδήσεων».

Βέβαια αξίζει να αναφέρω ότι στη συνομιλία μας αναφέρθηκα στην «κόντρα» της τηλεθέασης με τις άλλες ενημερωτικές εκπομπές της πρωινής ζώνης κι ενώ ενδεχομένως κάποιοι θα απέφευγαν να απαντήσουν, ο «πατριάρχης» μου είπε ότι «Φέτος ήταν αναβαθμισμένη η πρωινή ζώνη και του Σκάι με τα δύο παιδιά, τον Δημήτρη Οικονόμου και τη Μαρία Αναστασοπούλου που ξεκινούν και από πολύ νωρίς και με τους οποίους έχουμε μία εκπληκτική σχέση. Μία μέρα μάλιστα ο Δημήτρης έλειπε από την εκπομπή του και του έστειλα μήνυμα. Μου απάντησε με ένα πολύ γλυκό και τρυφερό μήνυμα, “και εγώ Παπαδάκη βλέπω” και μου είχε φωτογραφία από την εκπομπή. Πράγματα τα οποία δεν μπορείς να τα δείξεις προς τα έξω γιατί κάποιοι εμάς που κάνουμε τηλεόραση μας θεωρούν ανθρωπόμορφα τέρατα», συμπληρώνοντας χαμογελώντας ότι «δεν ξέρω σε άλλες ζώνες, αλλά το πρωί έχουμε ερωτική  σχέση»!

Πριν από λίγη ώρα λοιπόν ο Γιώργος Παπαδάκης έχοντας πάλι δίπλα του τον Ντίνο Σιωμόπουλο και τη Μπάγια Αντωνοπούλου αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές δίνοντάς τους ραντεβού για τον Σεπτέμβριο και αποχώρησε από το τηλεοπτικό τοπίο για το καλοκαίρι έχοντας ολοκληρώσει μία ακόμα σεζόν που τον έφερε στην κορυφή της κατάταξης. Βέβαια, όπως μαθαίνω μέσα στο καλοκαίρι -όταν η επικαιρότητα επιτάσσει- θα κάνει… εφόδους στο στούντιο δηλώνοντας παρών στις επάλξεις της ενημέρωσης στη ζώνη που ο ίδιος δημιούργησε…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις