Δευτέρα, 18 Μαρ.
15oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο Μίλτος Τεντόγλου σάς περιμένει στο 1ο Piraeus Street Long Jump

Ο Μίλτος Τεντόγλου σάς περιμένει στο 1ο Piraeus Street Long Jump

Με φόντο το ιστορικό κτίριο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, ο Χρυσός Ολυμπιονίκης Μίλτος Τεντόγλου δηλώνει το «παρών» στο 1ο Piraeus Street Long Jump που γίνεται στη χώρα μας για πρώτη φορά και θα μεταδώσει αποκλειστικά το MEGA.

Η λαμπερή διοργάνωση του είδους, το 1ο Piraeus Street Long Jump διοργανώνεται στα πλαίσια του World Athletics Continental Tour, στην κατηγορία Silver, για το άλμα εις μήκος ανδρών και γυναικών.

Ο Μίλτος Τεντόγλου βγαίνει στους δρόμους του Πειραιά και καλεί τους λάτρεις του κλασικού αθλητισμού να τον ακολουθήσουν την Κυριακή 4 Ιουνίου στις 18:30, σε ένα event που θα μεταδώσει ζωντανά το MEGA.

Ο Δήμος Πειραιά φιλοδοξεί να προσελκύσει τους κορυφαίους άλτες του κόσμου, σε ένα από τα ιστορικότερα λιμάνια της Ευρώπης, σε μια πρωτόγνωρη αθλητική εμπειρία.

Τον αγώνα περιγράφει ο Παναγιώτης Περπερίδης και σχολιάζει ο Δήμος Μπουλούκος. Στο ρεπορτάζ ο Βιδιάνος Ρούσσος και ο Δημήτρης Θεοδωρόπουλος, ενώ τη μοναδική αθλητική διοργάνωση παρουσιάζει ο Θανάσης Πάτρας.

Τον πρωτοποριακό αγώνα που θα προβάλει το MEGA την Κυριακή 4 Ιουνίου έχουν αναλάβει από κοινού ο Δήμος Πειραιά και ο ΣΕΓΑΣ, υπό την αιγίδα του World Athletics Continental Tour.

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις