Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο Νίκος Χατζηνικολάου συνεχίζει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1

Ο Νίκος Χατζηνικολάου συνεχίζει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1

Τηλεοπτική μεταγραφική περίοδος με πολλά να ακούγονται και να γράφονται. Κάποια από αυτά ισχύουν και κάποια άλλα είναι… απλά για να ακούγονται και να γράφονται.

Ενόψει πάντως των επικείμενων εκλογικών αναμετρήσεων υπάρχει τηλεοπτικός μεταγραφικός «πυρετός» και στους ενημερωτικούς τομείς των καναλιών που επίσης, πολλά από αυτά είναι… απλά για να ακούγονται και να γράφονται.

Από τη μεταγραφολογία λοιπόν… εξαιρέστε τον Νίκο Χατζηνικολάου που αν και υπήρξε… βολιδοσκόπηση από άλλο κανάλι, ο έμπειρος δημοσιογράφος θα παραμείνει στο τιμόνι του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΑΝΤ1. Να θυμίσουμε ότι η συνεργασία του με το κανάλι του Αμαρουσίου ξεκίνησε τον Ιανουάριο του 2017 που επέστρεψε στην παρουσίαση των κεντρικών δελτίων ειδήσεων μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες μου πριν από λίγες ημέρες οι δύο πλευρές ανανέωσαν τη συνεργασία τους για τα επόμενα δύο χρόνια με τον Νίκο Χατζηνικολάου να συνεχίζει να παρουσιάζει το καθημερινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, αλλά και την εβδομαδιαία εκπομπή του «Ενώπιος Ενωπίω». Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου στο τραπέζι της συμφωνίας είναι … ενόψει εκλογών… και η παρουσίαση μίας έκτακτης πολιτικής εκπομπής, λίγων επεισοδίων που θα διαμορφωθεί ανάλογα με τις πολιτικές εξελίξεις, όταν είναι να βγει στον αέρα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις