Τετάρτη, 24 Απρ.
18oC Αθήνα
Nikos’ Blog

Μελάς Blog

Ο Όρκος: Στα γυρίσματα της νέας σειράς με Γιάννη Στάνκογλου και Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους

Ο Όρκος: Στα γυρίσματα της νέας σειράς με Γιάννη Στάνκογλου και Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους

Οι κάμερες έχουν πιάσει δουλειά με τους αξιόλογους συντελεστές, εμπρός αλλά και πίσω από τις κάμερες, να δίνουν ζωή στους ήρωες και την ιστορία της καινούργιας ανατρεπτικής αστυνομικής, ιατρικής σειράς που θα ενταχθεί στο πρόγραμμα της ΕΡΤ1 στην αρχή της νέας χρονιάς.

Στο επίκεντρο της σειράς ο Άγγελος Ράπτης (Γιάννης Στάνκογλου), ίσως, ο καλύτερος γενικός χειρουργός της Ελλάδας, που είναι ένας αναγνωρισμένος επιστήμονας και μ’ έναν ευτυχισμένο γάμο με τη δικηγόρο Ηρώ Αναγνωστοπούλου (Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους), με την οποία έχουν αποκτήσει μια πανέξυπνη κόρη, τη Μελίνα (Μαρία Σαριάβα).

Στον Όρκο τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Σπύρος Μιχαλόπουλος, ενώ το ανατρεπτικό σενάριο η Τίνα Καμπίτση και πρωταγωνιστούν ο Γιάννη Στάνκογλου, η Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους και πολλοί ακόμα γνωστοί και καταξιωμένοι ηθοποιοί.

Η αντίστροφη μέτρηση αρχίζει το βράδυ των γενεθλίων του διακεκριμένου χειρουργού, που στην εφημερία του, του φέρνουν νεκρές, από τροχαίο, τη γυναίκα του και την κόρη του. Ο Άγγελος τα χάνει όλα μέσα σε μια νύχτα: την οικογένειά του και την πίστη του. Αυτό τον οδηγεί στην άρνηση της πραγματικότητας αλλά και της ζωής. Φεύγει από το νοσοκομείο και παραιτείται…

Όταν, κάποια στιγμή, σ’ ένα ερημικό στενό, στο κέντρο της Αθήνας, μια ετοιμόγεννη γυναίκα, η Λουΐζα, τον παρακαλεί να τη βοηθήσει να γεννήσει και να μην τη αφήσει αβοήθητη στον δρόμο, ο Άγγελος δεν μπορεί να αρνηθεί.

Η Λουΐζα (Αντριάνα Αντρέοβιτς) είναι η σύζυγος του γνωστού εφοπλιστή, Χάρη Ζαφείρη (Δημοσθένης Παπαδόπουλος), ο οποίος για να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του, χορηγεί το εθελοντικό πρόγραμμα «Ιατρικής Δρόμου», που θέλει να υλοποιήσει ο αδελφός του Άγγελου, Παύλος (Γιώργος Γάλλος), πανεπιστημιακός καθηγητής και επιμελητής του νοσοκομείου.

Ο Άγγελος, ο οποίος έχει βάσιμες υποψίες ότι το δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στη γυναίκα και στην κόρη του δεν ήταν τυχαίο γεγονός αλλά προσχεδιασμένο έγκλημα, τελικά πείθεται να ηγηθεί του προγράμματος.

Ο γενικός ιατρός Φάνης Μαρκάτος (Προμηθέας Αλειφερόπουλος), η διασώστρια, νοσηλεύτρια Πάτι Στιούαρτ (Αρετή Τίλη), ο γνώστης του δρόμου και των νόμων του Σαλβαντόρο Κρασσάς (Ιωσήφ Πολυζωίδης), η κοινωνική λειτουργός και επιστήθια φίλη της Ηρώς, Χλόη Τερζάκη (Λουκία Μιχαλοπούλου) και ο αναισθησιολόγος Στέφος Καρούζος (Νίκος Πουρσανίδης) μαζί με τον Παύλο και τον Άγγελο θα βγουν στους δρόμους της Αθήνας και θα έρθουν αντιμέτωποι με περιστατικά που θα δοκιμάσουν τις ιατρικές τους γνώσεις αλλά και τα ψυχικά τους αποθέματα.

Όπως καταλαβαίνετε από την ιστορία η νέα δραματική, αστυνομική, ιατρική σειρά, έχει πολλά γυρίσματα σε εξωτερικούς χώρους και για αυτό οι συντελεστές εργάζονται καθημερινά αφού στόχος είναι Ο Όρκος να κάνει πρεμιέρα στην ΕΡΤ1 στα τέλη Ιανουαρίου…!

Melas Blog Τελευταίες ειδήσεις